2777
2789
عنوان

همسرم نیومد

221 بازدید | 11 پست

سلام دوستان احساس میکنم خیلی دربرابر همسرم کوتاه اومدم مثلا میخوام برم خونه خواهرم باید از دوهفته پیش بهش بگم میرم اونجا اونم اگ اون روز بزاره یانزار روزی ک میخوام برم آرایشگاه باید یک هفته پیش بهش بگم بازم اگ بزاره یانزاره همه جا اینطوریه نمیزاره تنها جای برم یا اگ دخترخالم زنگ بزنه بهم بگه بریم آرایشگاه یامغازه اصلاااااا نمیزاره اصلا نمیزاره ک خودم برای خودم تصمیم بگیرم مدرسه نداشت نمیزاره یک حرفه ای یادبگیرم البته هنوزم نامزدم یعنی عقدیم امشبم خواهرم باشوهرش بد چند ماه شوهرش اومد خونمون البته سر زده اومدن مامانم گفت به شوهرت بگو بیاد زنگ زدم میگ چرا یک دفع ای میگی گفتم مگ میخواهی بری کجا گفت نمیام من دختر همسایه گفت میریم تهران من باید برم خونشون ک دزدی نشه هستین بقیشو بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایه ک میخواستیم ازدواج کنیم کلی پشت سرم بد گفتن میگفت اون چشماش نمی بینه کللی چرت پرت دیگه گفته بود حتی نمیزاره من خودم بااون صحبت کنم الان گفتم نمیای نیا ولی حق نداری برای دم خونه اونا به گفتم بری اسمم منو نگیر رفته الانم به منم میگ منو تهدید نکن برات بد تموم میشه میگ تواین وسط چی گم کردی ک هارت پورت میکنی برام

آخه این همه یخت گیری اونم تو دوران نامزدی و عقد 

تقصیر خوزته که از اول بهش این اجازه رو دادی من که وقای میخوام برم جایی دارم آماده میشم براش زنگ میزنم میگم من دارم میرم فلان جا نه برای اجازه 

آخه این همه یخت گیری اونم تو دوران نامزدی و عقد  تقصیر خوزته که از اول بهش این اجازه رو دادی م ...

اهه دوبار امتحان کردم میگ نه بشین توخونه نمخاد بری جلو همه خجالت میکشم

وای عزیزم از الان این قضیه رو درستش کن وگرنه چند روز دیگه ه رفتی سر خونه خودت خونه مامانت هم نمیزاره بری میشه بلای جونت  به نظرم بهش بگو دوس دارم آزاد باشم و این سخت گیری های تو باعث میشه اذت زده بشم