2777
2789
عنوان

یه عمه دارم

162 بازدید | 16 پست

هرچی من می‌خرم میگه این خوب نیست حتی اگه نظرتو هم نپرسی باز نظر میده مثلا من سرویس قابلمه مشکی بخرم میگه مشکی دلگیره یا اصلا رنگش از مد افتادس درصورتی من دو برابر بابت اینا پول دادم ولی باز نظرشو میده اون میگرده دنبال ارزون ترین چیزارو میگیره و کلاس همونو برام میزاره مثلا چیزی که برا همه مشخصه اینه که وسایل برقی بوش از همه چیز بهتره میاد میگه من که پارس خزر گرفتم خیلی از تو بهتره تو پول مارک دادی الکی دادی وسیله ای که هنوز استفادشو ندیده 

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم یه عمه دارم هرچی میخرم میگه این به درد نمیخوره یا گرون خریدی

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

خواهر منه 

هر چی خودش بخره عالیه بقیه هر چی بخرن اشغاله 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
این از اوناس که اعتماد به نفسش بالاس 

اره سختمه وقتی می بینم برای تک تک این وسایل کار کردم زحمت کشیدم که بهترینو داشته باشم بعد میاد مقایسه میکنه و وسایل خودشو بالاتر میبره

چیکار میکنی با اینجور عمه ای

هیچی محلش نمیدم

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
من مامان بزرگم اینطوریه...بعضی وقتا دیگ اصلااا تحمل ندارم چیزیو ک با علاقه خریدم از جلو چشمم میندازه ...

امادربزرک من فقط لباسامو خیلی تخریب میکنه 😂