2777
2789

ی نفر با کد تایید تلگرام . وارد تلگرامم شده . یعنی الان به همه عکسا شماره ها و همه چی دسترسی داره ؟

من رو از آکانت انداخته بیرون و براش پسورد گذاشته . 

تروخدا بگید چیکار کنم درست شه 😭

یا حداقل چیکار کنم عکسام پخش نشه .

تروخدا کمکم کنید 😭

خوب دوباره برو تلگرام بزن شمارتوو بزن پسورد یادم رفتههه بدووو اینطوری دیلیت میشه تلگرامت اینطوری اونم پاک میشه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا چقدر بد به عکس ها که نه مگر اینکه برای کسی توی تلگرام فرستاده باشی ببینه ولی به شماره دسترسی داره میتونه به جای تو با کسی ح بزنه تا خودت کد ندی بهش چطور میتونه بیاد

روزهای سخت قیمت آدم های دورت و معلوم میکنه🤞
زده شیش روز دیگه میتونی اینکارو بکنی 🥲🥲🥲

شت😐😐😐

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ولی یه خبر خیلی خیلی بد برات دارم اینکه شماره هات روی گوشیه اون میمونه

من فقط برای چند دیقه دوستم گفت وارد تلگرام من شو اخه براش بالا نمیومد از اون روز هر دفعه میگه ریحانه فلانی کیه میگم خالمه میگه فلانی کیه کل شماره های من برای اون رفته