2777
2789
عنوان

تلگرامم هک شده تروخدا بیاید 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21535 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم تجربه ام رو از هک شدن تلگرام بگم البته هنوز درگیرشم:چندروز پیش یکی از مخاطبین م و آشناها زن ...

سلام منم این مشکلو دارم منتها کد به اکانت اون ارسال میشه و اصلا نمیتونم دیلیت اکانت یا ریست کنم شما مشکلتون حل شد؟

عزیزم چقدم نام کاربریت با سخصیتت میخونه😒بیا برو مارو مسخره کردی@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 واقعا نگاه کن ...

عزیزم. چرا بی دلیل قصاوت میکنی؟؟؟!!!!!!!!!

منم چن وقت پیش اینطور شدم

توی شاد ی نفر بعنوان معاون پرورشی بهم پیام داد ازم شماره خودم و همسرم رو خواست ک بتونه مثلا کارنامه دخترم رو اینترنتی کنه. خودم شک کردم اما عین احمق ها شماره خودم و همسرم رو دادم هی پیام توی تلگرام میاومد منم شماره ها رو ب طرف ک ازم خواسته بود دادم😖 شک کردم ب مدیر مدرسه توی شاد زنگ و پیام دادم حتی شات پیام ها رو فرستادم گفت خانم فلانی این هکره بلاکش کن. چ فایده الان تلگرام خودمم و همسرم باز نمیشه باز بشه کد برا کس دیگه حتی با ی اسم ایمیل ک نصفش پوشونده نشده و قابل روییت نیست ارسال میشه‌. منم تلگرامم رو ی ماه پاک کردم. تازه شماره سوم میخوایت اونم برا دانش اموز ک گفتم سیم کارت نداره گفت شماره ی نفر نزدیکان رو بده😒😒. عوصی حرومیش

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

سلام منم تجربه ام رو از هک شدن تلگرام بگم البته هنوز درگیرشم:چندروز پیش یکی از مخاطبین م و آشناها زن ...

برا منو همسرمم اینجور شده😭😭😭😭

عوصی توی شاد و از طریق معاونت پرورشی مثلا دخترم هک کرد

من ب مدیر سریع اطلاع دادم و گفت بلاکش کن اما اجازه وارد شدن ب تلگرام رو نمیداد. منم پاک کردم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

مال خواهر من هم هک شد فکر کنم‌بخاطر ربات هایی هست که فیلم دانلود میکنین

برا من از طریق شاد بود😭😭😭

الانم اجازه ورو نمیده یعنی کد برا ایمیل طرف ارسال میشه ن من

ای خداااااا

برا من از طریق شاد بود😭😭😭الانم اجازه ورو نمیده یعنی کد برا ایمیل طرف ارسال میشه ن منای خداااااا

وقتی خواستی دیلیت بزنی کد میاد توی خود تلگرام و تو هم میتونی ببینیش

مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺

عزیزم برا من توی این مرحله گیره😭😭😭

اسم ایمیل خودش رو داده. بیشرف حرومی

عزیزم برا من توی این مرحله گیر😭😭😭

لعنتی اسم ایمیل خودش رو داده. بیشرف حرومی

عزیزم برا من توی این مرحله گیر😭😭😭لعنتی اسم ایمیل خودش رو داده. بیشرف حرومی

سلام شما چکار کردین اخرش. برای من دقیقا امروز این اتفاق توو شاد افتاد .و من ساده هم بهش کدها رو دادم

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

سلام شما چکار کردین اخرش. برای من دقیقا امروز این اتفاق توو شاد افتاد .و من ساده هم بهش کدها رو دادم

هیچی اجازه ورو ب من نمیداد.کد ایمیل من میرفت برا کسی

هفته پیش رفتیم خونه اشناها چک کرد گفت ۱هفته پیش تلگرامت انلاین بوده. برام دوباره نصب کرد. رفت وارد تلگرام شد گفت ۱هفته دیگه تلگرامت برمیگرده ب خودت. طرف گفت اگه شماره هکر افتاده بود هی زنگ میزدم تهدیدش میکردم چون برا من شماره موبایل نداشت گفت اشکال نداره، برمیگردونم بهت. فقط گفت اگه درست شد برو قسمت تنطیمات حریم خصوصی فقط خودت باید باشی وبقیه رو بلاک کنی. گفت میشه ب تلگرام بصورت انگلیسی موصوع رو شرح داد و اونا خودشون ب طرف پیعام میدن ک شمارتو پس بده وگرنه بعنوان هکر شناخته میشه🤷‍♂️🤷‍♂️

بده ی کاربلد برات درست کنه

هیچی اجازه ورو ب من نمیداد.کد ایمیل من میرفت برا کسیهفته پیش رفتیم خونه اشناها چک کرد گفت ۱هفته پیش ...

خیلی ممنونم که وقت گذاشتین توضیح دادین. منم رفتم قسمت تنظیمات و حریم خصوصی ونشست دستگاههای دیگه رو غیر فعال کردم و رمز دو مرحله ای گذاشتم. ولی بلانسبت شما چقدرم پررو بود شماره دوم هم میخواست میگف لازمه و منه خوش باورم گفتم باشه بعدا بهتون میدم .خدا نگذره ازش امیدوارم کارای خطرناک نکنه فقط هر کسی هست

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

خیلی ممنونم که وقت گذاشتین توضیح دادین. منم رفتم قسمت تنظیمات و حریم خصوصی ونشست دستگاههای دیگه رو غ ...

من ۲ماه پیش شماره خودم ،همسرم رو دادم شماره سوم میخواست. پیش خودم قرار گذاشتم شماره خواهرشوهرم رو بدم. ی لحظه شک کردم زنگ زدم مدیر گفتم هکره. بلاکش کنید.اما چ فایده

اوتروز پیش همین خواهرشوهرم گفتم اونم گفت برا منم چن هفته پیش این اتفاق افتاد😂 هکر اون ی دختر بود‌😐. شوهرش تا حدودی برامون درست کرد اما نشد ک ببینیمش و کار رو برامون تموم کنه. شوهرش میگفت این ایدی ها رو میفروشن مثلا هر ایدی ۸۰هزارتومن. یا تقاضای پول از مخاطبین طرف میکنن. 

زمونه ی خیلی بدی شده. مردم دنبال پول مفت و بیزحمت شدن. ان شالله ک موفق باشید. شرمنده اگه نتونستم بیشتر از این کمکتون کنم❤️

2790
2778
2791
2779
2792