2777
2789
ولش کن یه چرتی گفته ... حالا بچه بدنیا بیاد خاهیم دید ک یادگاری برا بابات میزاره یا میدوعه میاد دنبا ...

میگف باید بابات شکمتو ببینه انگار دوسس پسرم بود هه

فعلا فردا برم سونو بدم بعدش میتونم ی دکتر خوب پیدا کنم از شرشون خلاص بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یک ساله هم بود میکشتیش؟!

این بچه با یه بچه یک ساله فرقی نمیکنه

خدا رو شکر کن که تنها نمی مونی ، خودت زندگیت رو درست کن، بچه ی شماست،نوه ی باباتونه، قطعا باباتون  راصی نمیشه به کشتنش

اصلا ممکنه این بچه باعث بشه همسرت پشیمون بشه و زندگیتون درست بشه

برو مشاوره به حای اینکه  بخوای بچه تون رو بکشی

اگه یک ساله هم بود میکشتیش؟! این بچه با یه بچه یک ساله فرقی نمیکنه خدا رو شکر کن که تنها نمی مونی ...

۳ ماهه دارم التماس خودشو خانواددشو میکنم دیگه چیکار کنم من هرچی از دهنشون درومده بهم گفتن برو شکایت کن برو دادگاه. پدر شوهزم گف چرا دست از سر پسرم بر نمیداری مامانش گف چرا اینقد خاری هزار دفعه گفته نمیخامت چی از جونش میخای.

سلام عزیزدلم خوبی 

خیلی بفکرت بودم 

فکرکردم برگشتی عزیزم 

خیلی ناراحت شدم خیلی یکم صبرکن قبل سقط شوهرت چرااینقدبچه گونه رفتارمیکنه بخاطریه استوری نظرشو عوض کرده 😔برات دعا میکنم میخوام یه تاپیک بزنم براحاجت دل هرکی میخواد براش قران میخونم وصلوات میفرستم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
بهونش بود مردی ک زنشو نخادد هر بار ی بهانه میاره 😔

عزیزم 

خدابزرگه هنه چی بسپربخودش اگه لایق زندگی کردن باهات باشه میمونه 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
۳ ماهه این عصابینتش تموم نشده؟؟؟

بزار به دنیا بیاد وقتی ببینش میاد التماست میکنه،البته نه سعی کن زودتر مشکلتون رو حل کنی 

یه مدتی ازش فاصله بگیر برو مشاوره، یاد بگیر چطور برخورد داشته باشی که خودش بیاد دنبالت،البته من از زندگیتون چیزی نمی دونم ولی معمولا خانونها میتونن با سیاست و زبون نرم و احترام همسرشون رو مطیع خودشون کنن

صوت زندگی شیرین، دکتر حبشی رو تو نت سرچ و دانلود کن خیلی راهکار خوبی میده

سقط قتله

قتل بعنی گرفتن حق حیات از یه موجود

چه نیم سانت چه ۱۸۰ سانت.

خونش دامن زندگیت رو میگیره... دیگه نمیدونی از کجا میخوری از بس ضربه فنی میشی

تاپیک اعتمادم روبخونین

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش