2777
2789
الان‌زنگ زدن‌گفتن دنبال خونه میگردیم🤷‍♀️🙂منو دیوونه کردنننن بخداااا

ببین اگه واقعا شوهرتو دوست داری بچتومیخوای برگردی هیچی نگو  فقط بامحبت وعشق باشوهرت رفتارکن اروم باش بروسرزندگیت 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
عزیزم  خدابزرگه هنه چی بسپربخودش اگه لایق زندگی کردن باهات باشه میمونه

گفتن دنبال خونه ایم😭منو دیوونه کردن 😭شبم اینقد زدم به شکمم ای خدا 😭من چ‌گنااهی کردم  الان زنگ زدن دنبال خونه س

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اگه واقعا شوهرتو دوست داری بچتومیخوای برگردی هیچی نگو  فقط بامحبت وعشق باشوهرت رفتارکن ارو ...

بقران فقط اینو میدونم دیوونم کردن الان گفتن راضیش کردن دنبال خونه بگرده🤷‍♀️

گفتن دنبال خونه ایم😭منو دیوونه کردن 😭شبم اینقد زدم به شکمم ای خدا 😭من چ‌گنااهی کردم  الان زن ...

عزیزم اروم باش بزنی به شکمت نه تنها بچت دچارمشکل میشه خودتم مریض میشی خدایی نکرده  بفکرخودت باش 

اروم باش چیزی بش نگو استوری چیزی نزا بامحبت باسیاست این چندوقت بروجلوتاشوهرت تغییرکنه

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
بقران فقط اینو میدونم دیوونم کردن الان گفتن راضیش کردن دنبال خونه بگرده🤷‍♀️

ولشون کن 

بفکرخودتوبچت باش وشوهرت 

شوهرت دوست داره طلاقت نمیده باورکن تحت تاثیرحرف بقیه س کنارش باشی عوض میشه

عزیزم اروم باش بزنی به شکمت نه تنها بچت دچارمشکل میشه خودتم مریض میشی خدایی نکرده  بفکرخودت باش ...

😔😔😔

روزای بدی داشتم خدا سر دشمنمم نیاره فقط تروخدا برا این بچه حداقل دعا کنین سالم باشه . میگن چونکع هنوز کوچیکه تو کیسه آبه احتمال کمه بهش ضدبه وارد میشه میترسم برم‌سونو میخام‌تهران برگشتم برم۰😭😭😭😭😭😭

ولشون کن  بفکرخودتوبچت باش وشوهرت  شوهرت دوست داره طلاقت نمیده باورکن تحت تاثیرحرف بقیه ...

شوهرم روانیم کرد تو بد جای منو ول کرد به بچه ی خودشم رحم‌نکرد😔خدایا فقط سالم باشه

😔😔😔 روزای بدی داشتم خدا سر دشمنمم نیاره فقط تروخدا برا این بچه حداقل دعا کنین سالم باشه . میگن چ ...

انشالله سالمه  اینقد نگران نباش به خودت استرس  نده همین استرس باعث میشه دچارمشکل بشی استرس بزارکنارعزیزم انرژی منفی وبد بزارکنار

انشالله سالمه  اینقد نگران نباش به خودت استرس  نده همین استرس باعث میشه دچارمشکل بشی استرس ...

هه استرس. ۳ ماهه از درد و غم و استرس خواب ندارم بمیرم برا این طفل 😭

عزیزم میدونم خیلی تحت فشاری خودبارداری خیلی سخته پراز استرس هست پراز فراز و نشیب 

ولی به خاطر بچه پاک ومعصومی که تو شکم داری مطمین باش به خاطر این روح پاک بی گناه خدا کارت رو درست میکنه وخیر صلاحت رو رقم میزنه لعنت کن شیطون رو سقط و خودکشی یعنی چه ....میدونم خیلی سخت میگذره ولی هرکس خدایی داره این بچه هم از پیش خدا روزی داره نه دست شماست نه دست پدرش 

خدا خواسته به این دنیا بیاد انشالله که قدمش پراز خیر وبرکت باشه اگه شوهرت حتی تهدیدت هم کنه  کم نیار نترس غصه نخور ....به خودت بگو خدا هست ....اون که شما رو رها نکرده  پس هیچ وقت هیچ وقت فکربیهوده نکن 

من تو سه ماهگی سقط کردم فقط اگه برات تعریف کنم اینقدر ناشکری نمیکنی که چه بلاهایی سرم نیومد فکر نکن راحته من خیلی زجر کشیدم خودم بچه پاک و معصومم و دیدم ....دلم سوخت برای بی گناهیش البته من جنینم مرده بود ولی 

فکر نکن بچه دارشدن چیز بی ارزشی هست درسته خدا به شما راحت داده که مصلحتی توش بوده ولی کفران این نعمت رو نکن

ببین عزیزم من یکماه بعد ازدواج باردار شدم شوهرم خیلی اخلاقش بد شد که باید سقط کنی منم گفتم با جون خودم بازی نمیکنم بخاطر سهل انگاری تو گف برو خودت بزرگ کن گفتم فک کردی نمیتونم من انقدر عرضه دارم خودم بچم بزرگ کنم آخرش انقد روی مخم رفت یه روز بهش گفتم باشه سقط میکنم ولی قبلش باید تعهد محضری بدی تا آخر عمرت بچه نمیخای مامان و بابات هم باید بیان زیرش امضا کنن بعد قشنگ نشست سر جاش صداش در نیمد شوهر شما هم بچه رو میخاد فقط میخاد اذیت کنه بهش بگو قبوله میرم خونه بابام فقط باید بیای محضری حضانت بچه رو بدی مامان باباتم امضا کنن تا قرون آخر مهریه ام هم بدی تعهدم میدی تا آخر عمرت نیای ببینیش بگو پدر من انقد غیرت داره پای بچه ای که به دنیا آورده وایسه حتی بچه بچه اش از این ادعاها نیس که بچه درست میکنن به نیت کس دیگه