2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برم دکتر برام کورتاژ نمیکنن چ میدونپ

بچه ی سالم قانونی نیست دکترا این کارو قبول نمیکنه جای غیر قانونی ام بری بچه الان کامله ممکنه بلایی سر رحمت بیارن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
بچه ی سالم قانونی نیست دکترا این کارو قبول نمیکنه جای غیر قانونی ام بری بچه الان کامله ممکنه بلایی س ...

زندگیم پاشیده شوهرم میگه اون بچه یادگاری بمونه پبش بابات شکمت بیاد جلو تاوان اون روزایی ک پشت سرم قرص اورژانسی میخوردی . چطور سقط کنم کسی چرا گمکم نمیکنه😭

از زمدگیم چ میدونی

همین قدر که نوشتی میدونم تو از اون بچه که تو شکمته چی میدونی میدونی الان دودستی چسبیده بهت تا مادر نشی نمیفمی چی میگم چندسالته سقط با ماه بالا داغونت میکنه 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

عزیزم تا جایی که می‌دونم چهار ماهه ب راحتی سقط نمیشه، مگه اینکه کورتاژ کنی اونم کمتر کسی انجام میده ، منم حامله ام دوس دارم سقطش کنم چون شوهرم خوب نیست زیاد باهام و کلا این بچه رو نمی‌خواستم، یه ماهشه فعلا نمی‌دونم چکار کنم منم موندم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

زندگیم پاشیده شوهرم میگه اون بچه یادگاری بمونه پبش بابات شکمت بیاد جلو تاوان اون روزایی ک پشت سرم قر ...

عزیزم این بچه رو بخوای سقط کنی عوارضش برات بیشتر از نفعشه اروم باش تا وقتی بارداری نمیشه طلاقت بده باید بچه به دنیا بیاد بعدم هیچوقت نمیتونه بگه بچه بمونه پیش بابات شما اگه نخوایش پدرش موظفه نگهداریش کنه مخارج تمام طول بارداری  و بعدم نفقه ی فرزندشو به عهده داره الان این بچه رو به هیچ‌نحوی نتونستی سقط کنی پس موندنش حکمت داره 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
همین قدر که نوشتی میدونم تو از اون بچه که تو شکمته چی میدونی میدونی الان دودستی چسبیده بهت تا مادر ن ...

چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭 التماس هر کیو کردم شوهرم میخاد طلاقم بده😔😔😔😔😔😔😔😔

عزیزم این بچه رو بخوای سقط کنی عوارضش برات بیشتر از نفعشه اروم باش تا وقتی بارداری نمیشه طلاقت بده ب ...

میگه به یادگار بمونه پیش بابات شکمت بیاد جلوت(منظورش اینه به بابام یگه دخترتو حامله کردم بعدش ولش کردم) چیکار کنم خدا کجاس