همین قدر که نوشتی میدونم تو از اون بچه که تو شکمته چی میدونی میدونی الان دودستی چسبیده بهت تا مادر نشی نمیفمی چی میگم چندسالته سقط با ماه بالا داغونت میکنه
عزیزم تا جایی که میدونم چهار ماهه ب راحتی سقط نمیشه، مگه اینکه کورتاژ کنی اونم کمتر کسی انجام میده ، منم حامله ام دوس دارم سقطش کنم چون شوهرم خوب نیست زیاد باهام و کلا این بچه رو نمیخواستم، یه ماهشه فعلا نمیدونم چکار کنم منم موندم
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
عزیزم این بچه رو بخوای سقط کنی عوارضش برات بیشتر از نفعشه اروم باش تا وقتی بارداری نمیشه طلاقت بده باید بچه به دنیا بیاد بعدم هیچوقت نمیتونه بگه بچه بمونه پیش بابات شما اگه نخوایش پدرش موظفه نگهداریش کنه مخارج تمام طول بارداری و بعدم نفقه ی فرزندشو به عهده داره الان این بچه رو به هیچنحوی نتونستی سقط کنی پس موندنش حکمت داره