2777
2789
عزیرم بچه چهار ماهه ک کوتاژ نمیشه باید اول زایمان کنه وگرنه رحم آسییب میبینه

درسته من اطلاع کافی نداشتم، بچه یه ماهه چی؟ چجوری باید سقط شه؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تا جایی که می‌دونم چهار ماهه ب راحتی سقط نمیشه، مگه اینکه کورتاژ کنی اونم کمتر کسی انجام میده ...

نکن توروخدا نکنی هاا بابا شما میتونید روپای خودتون وایستید نباید باردار میشودید تو شرایط دعوا ولی حالا که شدید یه موجود کوچولو داره نفس میکشه خفه اش نکنید

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

من میگه طلاق ۳ ماهه هی امروز فردا میکنم 

بمیرم برات الهی خیلی ناراحت شدم خیلی 

چون خودم زندگیم جالب نیست درکت میکنم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

میگه به یادگار بمونه پیش بابات شکمت بیاد جلوت(منظورش اینه به بابام یگه دخترتو حامله کردم بعدش ولش کر ...

بنظر من این فقط الان افتاده رو لج و لجبازی و هیچوقتم نمیخواد شمارو طلاق بده و دلش میخواد به زندگی برگرده این اتفاقم احتمالا خواهد افتاد این وسط فقط شما خودتو عذاب دادی اون اگه میخواست طلاق بده تا الان کاراشو کرده بود 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭 التماس هر کیو کردم شوهرم میخاد طلاقم بده😔😔😔😔😔😔😔😔

پاشو خودتو جمع کن وایستا رو پای خودت مادری کن برای بچه ات

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

نکن توروخدا نکنی هاا بابا شما میتونید روپای خودتون وایستید نباید باردار میشودید تو شرایط دعوا ولی حا ...

میدونی چیه من یه سال قهر کردم که طلاق بگیرم آخرش دوباره برگشتم شوهرم هیچ تغییر نکرده ، تنبلی تخمدان هم داشتم، حساب کن دو سال تمام که زندگی مشترک داشتم اصلا جلوگیری نکردم که باردار شم اما بخاطر تنبلی باردار نشدم، دکترا میگفتن حتما باید درمان بشی که بچه دار شی، منم ایندفعه که برگشتم جلوگیری نکردم با خودم گفتم من که بدون درمان حامله نمیشم، اما از شانس بد شدم الآنم پشیمونم از برگشتنم

بنظر من این فقط الان افتاده رو لج و لجبازی و هیچوقتم نمیخواد شمارو طلاق بده و دلش میخواد به زندگی بر ...

میگه برو دادگاه چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بخدا فشارم‌افتاده

میدونی چیه من یه سال قهر کردم که طلاق بگیرم آخرش دوباره برگشتم شوهرم هیچ تغییر نکرده ، تنبلی تخمدان ...

نمیگم قسمت ولی خودتم باعثش بودی اما سقط جدا از عوارضش فکر کن بچه ی نازتو خفه کنی تیکه تیکه ش کنی بزار بدنیا بیاد میبنی قبلش چقدر بی کس بودی و یه موجود کوچولو همه کست شده 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

برو دادگاه برای دادن خرجی  و نفقه در دوران بارداری شکایت کن من پسرعموم میخاست زنشو طلاق بده زنش قبول نمیکردببین تا آخر دارایی شو گرفت بعد رضایت داد به طلاق شمام بگو طلاق نمیخام خرج خودمو بچه مو بیاره 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

برو دادگاه برای دادن خرجی  و نفقه در دوران بارداری شکایت کن من پسرعموم میخاست زنشو طلاق بده زنش ...

بچه نمیخام خودمم طلاق میخام دیگ‌ نمیکشم ۳ ماهه التماس هر کس و ناکسیو کردم دیگ فقط از شر این بچه راحت شم 

ببین یعنی مطمئن شدم ک فقط بخاطر لج اینارو میگه و دیده تو دست و پاتو گم کردی داره سو استفاده میکنه چرا میترسی اولا ک وقتی میگه برو دادگاه بگو اوکی تو میخوای طلاق بدی اول تو باید بری درخواست بدی دوما خودتو کاملا بی تفاوت نشون بده بگو من هروقت احضاریه از دادگاه بیاد میام دادگاه اگه دیدی پیچوند یا شروع کرد چرت و پرت بگه مطمئن باش این کارو نمیکنه حتی بهش بگو حرفی ندارم بیا مدارک میبریم توافقی جدا میشیم ببین اونوقت به غلط کردن میفته یانه 

اصلنم نترس فعلا نمیتونه بخاطر بارداری طلاقت بده حتی اگه برید دادگاه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...