2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز راضی شد ولی ی استوری گذاشتم بد برداشت کرد پشیمون شد 

به چی راضی شد؟ که بیاد دنبالت؟ الان باهم در ارتباطین؟ امان ازاین استوریا که گند میزنه به همه چی😑

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
میگه برو دادگاه چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بخدا فشارم‌افتاده

برو دکتر پول زیر میزی بده همه ماما هم پول بدی انجام میدم زیر نظر ماما باش بچت بزرگه سرخود قرص نخوریا حتما برو زیر نظر ماما

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
ن بخدا گفت طلاق باید پیش همون بابات شکمت بیاد جلو

منکه عیدو عروسی خاهرشم تموم شد ولی خبری ازشون نشد😑دیگه کلا قطع امید کردم الان باید به فکر خرید سیسمونی میبودم ولی... 

عزیزم فقط برو دادگاه درخواست نفقه و طلاق بده تاشاید مردیکه ی عوضی آدم شد خدا ازش نگذره ک توی حامله رو اینجوری اذیت میکنه ولی فک کنم این کارای شوهرتم زیر سر مادر لاشخورش باشه انقد مظلوم نشین تو خونه بابات ک ازت سو استفاده کنن قوی باش دختر ،پدرشو دربیار

عزیزم فقط برو دادگاه درخواست نفقه و طلاق بده تاشاید مردیکه ی عوضی آدم شد خدا ازش نگذره ک توی حامله ر ...

میدونی برای شکایت هیچ وقت دیر نیست من شکایتم کردم ولی جلسه شورا حل اختلاف نرفتم گفتم فقط خداکنه مشکلم حل شه.‌اونم ک‌نمیاد. میگه فقط نامه دادگاه بیاد اون موقعه بیام شهرستان

آره شوهرم گف اون شکمت بمونه به یادگاریی پیش بابات این حرفش بدجور رف تو مخم . 

ولش کن یه چرتی گفته ... حالا بچه بدنیا بیاد خاهیم دید ک یادگاری برا بابات میزاره یا میدوعه میاد دنبالش