2777
2789
عنوان

حاملگی

737 بازدید | 83 پست

سلام...بچه ها راهنماییم کنید...۲ ساله تو عقدم ۱۸ سالمه و قراره تابستون اینا بریم خونه خودمون..هشتمه برج ۱۲ پریود شدم و همه چی خوب بود ولی امروز از ۸ فروردین خیلی گذشته و نزدیک ۱۲ روزه از پریودم میگذره هرچی بگید دم کردم خوردم ولی پریود نشدم...رابطه داشتیم ولی طوری نبوده ک بخاد کامل بریزه داخل(ببخشید واضح میگم خیلی استرس دارم و همش گریه میکنم نکنه حاملم) من هنوز حتی جهازمو تکمیل نکردم چکار کنم😭😭؟؟ اگ حامله باشم و سقط کنم چی میشه؟...میترسم حتی برم بیبی چک بزنم 

راهنمایی کنید چکار کنم 

چی بخورم پریود شم

خواهش میکنم حرفایی مثل باید مواظب میبودی نزنید من اصن حالم خوب نیس☹️🥺😭

فقط زعفران

از بلندی بپر

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بی بی چک گذاشتی؟

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

روزه میگیری ؟

شاید بخاطر اون عقب افتاده ؟

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

باید مواظب میبودی 

ببخشید 

هیجکار خدا بی حکمت نبست حتی اگر حامله هم باشی خواست خداست خیلیا بخاطر بچه ای ک شما خواهی سقط کرد آرزو و التماس میکنن ب دکترا

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز