hani_amir مدیر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 عنوان لیزر | مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 136 پست سلام بچه ها من دوشنبه میخوام برم لیزر بیکنی اصلا تجربه ندارم خودشون گفتن دو روز مونده شیو کن نگفتن. بیحسی بزن یا چی میترسم درد داره؟؟؟ برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆ 1401/01/20 | 00:16 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli_sami عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 563 وای منم میترسم مثل تو باشم وای دعا کنین برام الان که جلسه سوممه بازم درد داره تاثیر کرده یا ن ... جلسه اول واقعا دردش شدید بود، ولی جلسه دوم خیلی کمتر شده بود، فقط اگه میخوای دردو کمتر احساس کنی تند تند نفس عمیق بکش، ایشالا که درد هم نداشته باشی.
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 فردا ازت میپرسم ببینم درد داشت یا نه فردا نیس دوشنبه میرم برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
shamilae عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 6828 نداره عزیزم. ..من انجام دادم فول بادی..باور کن راحت شدم...نتیجه اشو ببینی متوجه میشی ارزشش رو داره ااا دستگاهتون چیبوده ؟؟من پاهامو ..زیربغل..شکم..باسن وخط باسنمومیزنم واقعا عالیه ولی اونو میترسم🤭🤭 بیکینی رو اپیلاسیون میرم بازخوبه یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
babygeirl عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 4428 من که نمیزنم میگم شاید خودشون زدن میترسم تحمل دردمم معمولیه ان شاءالله که بتونم تحمل کنم خودشون نمیزنن . قابل تحمله به بعدش فکر کن ک ارزششو داره😂 به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
2m_sh عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 5449 حالت یک لایه ماسک رو پوست بزن . خودش جذب میشه . نیم ساعت یا ۴۰ دقه قبل نوبت خودت کافیه . اگه مسیرت د ... پوست سیاه نمیکنه ؟اینا میگن اثرگذاری رو کم میکنه ک😕من خیلی ترسوام چ دستگاهی خوبه ک زود نتیجه بده چن جلسه بایدرفت؟
eli_sami عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 563 جدی؟ینی اینقد درد داشت؟؟؟ برا تأثیر گذاریش پماد بی حسی نزدم و واقعا درد داشت ولی می ارزید، چون خیلی خیلی اثر داشته
2m_sh عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 5449 من برا زیر بغل و بیکینی ۱۰۰ میگیره ازم چ دستگاهی؟چن جلسه رفتی؟
وحشت2 عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 780 جلسه اول واقعا دردش شدید بود، ولی جلسه دوم خیلی کمتر شده بود، فقط اگه میخوای دردو کمتر احساس کنی تند ... اره چون هر دفعه موهای کمتری هست اون قسمت که مو داره یکم سوزش داره
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 جلسه اول واقعا دردش شدید بود، ولی جلسه دوم خیلی کمتر شده بود، فقط اگه میخوای دردو کمتر احساس کنی تند ... مرسی ان شاءالله موهاش کم شده؟ برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
eli_sami عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 563 انقدر درد دار مگه برا تأثیر گذاریش پماد بی حسی نزدم و واقعا درد داشت ولی می ارزید، چون خیلی خیلی اثر داشته
eli_sami عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 563 اره چون هر دفعه موهای کمتری هست اون قسمت که مو داره یکم سوزش داره بله درسته
وحشت2 عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 780 چ دستگاهی؟چن جلسه رفتی؟ نمیدونم اسم دستگاهشو ولی فکر کنم از اوناست که یخ میزنه ۴ جلسه
2m_sh عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 5449 برا تأثیر گذاریش پماد بی حسی نزدم و واقعا درد داشت ولی می ارزید، چون خیلی خیلی اثر داشته درد یا سوزش؟بعد اینکع دردش چطوریه میشه توصیف کنی😄