2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 136 پست
نترسون تو روخدا 😥

😁😁 عسیسم توبرو فردا بیا منم تگ‌کن ببینم درد داشتی یانه  راستشو بگیا منتظرم 

دستگاهتم بپرس چیه بگو

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
خودشون نمیزنن . قابل تحمله به بعدش فکر کن ک ارزششو داره😂

اره بعد اون فک کنم هرشب برنامه باشه بچه دومم میاد وای 🤣🤣🤣

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😁😁 عسیسم توبرو فردا بیا منم تگ‌کن ببینم درد داشتی یانه  راستشو بگیا منتظرم  دستگاهتم بپ ...

فردا نمیرم دوشنبه باشه میام میگم اینجا😅

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
مرسی ان شاءالله  موهاش کم شده؟

خیلیییییییییی، من پر مو بودم، امروز شیو میکردم، فرداش جوونه میزد، ولی با این 2 جلسه که انجام دادم، تو طول یک ماه دوبار شیوکردم، اونم فقط چندتا دونه تار مو خیلی ضعیف بود

پوست سیاه نمیکنه ؟اینا میگن اثرگذاری رو کم میکنه ک😕من خیلی ترسوام چ دستگاهی خوبه ک زود نتیجه بده چن ...

نه . اتفاقا چون ریشه مو رو میسوزونه باعث دوشن تر شدن میشه . اثر رو کم نمیکنه . نترس . دستگاه خوب الان زیاده تو بازار .  ولی حتما کولینگ داشته باشه که پوست رو نسوزونه . رفتی اسم دستگاه رو یادت باشه . بزن نت جستجو کن . 

خیلیییییییییی، من پر مو بودم، امروز شیو میکردم، فرداش جوونه میزد، ولی با این 2 جلسه که انجام دادم، ت ...

من خودم همین مشکل رو داشتم . ولی الان  شاید ناهی یکبار هم شیو نکنم . 

البته قسمت های مختلف بدن تو افراد متفاوت تاثیر متفاوتی داره . معمولا زیر بغل زودتر  نتیجه میده و ساق پا و در آخر هم بیکینی از بقیه جاها دیر تر 

من خودم همین مشکل رو داشتم . ولی الان  شاید ناهی یکبار هم شیو نکنم .  البته قسمت های مختل ...

برا من که خداروشکر تو 2 جلسه خیلی نتیجه داده، شما کامل انجام دادین تموم شده؟ 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

چرا اینطوری شد

mari_j | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز