2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 136 پست
نترسون تو روخدا 😥

😁😁 عسیسم توبرو فردا بیا منم تگ‌کن ببینم درد داشتی یانه  راستشو بگیا منتظرم 

دستگاهتم بپرس چیه بگو

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
خودشون نمیزنن . قابل تحمله به بعدش فکر کن ک ارزششو داره😂

اره بعد اون فک کنم هرشب برنامه باشه بچه دومم میاد وای 🤣🤣🤣

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😁😁 عسیسم توبرو فردا بیا منم تگ‌کن ببینم درد داشتی یانه  راستشو بگیا منتظرم  دستگاهتم بپ ...

فردا نمیرم دوشنبه باشه میام میگم اینجا😅

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
مرسی ان شاءالله  موهاش کم شده؟

خیلیییییییییی، من پر مو بودم، امروز شیو میکردم، فرداش جوونه میزد، ولی با این 2 جلسه که انجام دادم، تو طول یک ماه دوبار شیوکردم، اونم فقط چندتا دونه تار مو خیلی ضعیف بود

پوست سیاه نمیکنه ؟اینا میگن اثرگذاری رو کم میکنه ک😕من خیلی ترسوام چ دستگاهی خوبه ک زود نتیجه بده چن ...

نه . اتفاقا چون ریشه مو رو میسوزونه باعث دوشن تر شدن میشه . اثر رو کم نمیکنه . نترس . دستگاه خوب الان زیاده تو بازار .  ولی حتما کولینگ داشته باشه که پوست رو نسوزونه . رفتی اسم دستگاه رو یادت باشه . بزن نت جستجو کن . 

خیلیییییییییی، من پر مو بودم، امروز شیو میکردم، فرداش جوونه میزد، ولی با این 2 جلسه که انجام دادم، ت ...

من خودم همین مشکل رو داشتم . ولی الان  شاید ناهی یکبار هم شیو نکنم . 

البته قسمت های مختلف بدن تو افراد متفاوت تاثیر متفاوتی داره . معمولا زیر بغل زودتر  نتیجه میده و ساق پا و در آخر هم بیکینی از بقیه جاها دیر تر 

من خودم همین مشکل رو داشتم . ولی الان  شاید ناهی یکبار هم شیو نکنم .  البته قسمت های مختل ...

برا من که خداروشکر تو 2 جلسه خیلی نتیجه داده، شما کامل انجام دادین تموم شده؟