2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 136 پست
شب قبل شیو کن . درد داره ولی خیلی کوچولو از اپیلاسیون کمتره . بعدم پماد زایلاپی بزن روش پلاستیک بکش ...

عزیزم چه مقدار باید زایلاپی زده بشه مث کرم دست ک میزنیم ک جذب میشه یا بیشتر؟بعد چند ساعت بمونه ؟موقعی ک میخاد لیزر کنه بشوریم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه روز قبلش، به من گفتن برای نتیجه گیری بهتر بی حسی نزن، منم نزدم بجاش کلینیکو گذاشته بودم روسرم😆فر ...

وای منم میترسم مثل تو باشم وای دعا کنین برام 

الان که جلسه سوممه بازم درد داره تاثیر کرده یا ن؟؟؟ 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
عریرم میشه بگی جلسه ای چند ؟

100

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
چه جراتی داری من خیلی میترسم بیکینی رو لیزر کنم  میگن‌خیلی درد دارع

نداره عزیزم. ..من انجام دادم فول بادی..باور کن راحت شدم...نتیجه اشو ببینی متوجه میشی ارزشش رو داره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
چه جراتی داری من خیلی میترسم بیکینی رو لیزر کنم  میگن‌خیلی درد دارع

نترسون تو روخدا 😥

عزیزم چه مقدار باید زایلاپی زده بشه مث کرم دست ک میزنیم ک جذب میشه یا بیشتر؟بعد چند ساعت بمونه ؟موقع ...

حالت یک لایه ماسک رو پوست بزن . خودش جذب میشه . نیم ساعت یا ۴۰ دقه قبل نوبت خودت کافیه . اگه مسیرت دور بود نترس تاثیرش موندگاره . قبل  شروع کار با دستمال کاغذی خشکک کنی کافیه ‌ 

بیکینی تنها؟

اره

یه روز قبلش، به من گفتن برای نتیجه گیری بهتر بی حسی نزن، منم نزدم بجاش کلینیکو گذاشته بودم روسرم😆فر ...

انقدر درد دار مگه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز