2777
2789
عنوان

یه کرد بیاد🤞🙂

232 بازدید | 30 پست

ای روزگار گردمان ناسازگاره شو و روژ چاوه ریتم بایدو دواره هی ای یباره چرخنی فلک زمانه و گوش یارم برسن که بی وژدانه

معنیش چیه؟

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

این روزگار باهامون ناسازگاری شب و روز چشم انتظارم برگردی  فلک به گوش یارم برسون که بی وجدانه کو ...

💔😢

این روزگار باهامون ناسازگاری شب و روز چشم انتظارم برگردی  فلک به گوش یارم برسون که بی وجدانه کو ...

خواستم بنویسم نوشتی😀 

معنی ش همینه

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
روزگار باهامون ناسازگاره شب و روز چشام منتظر و ب راهع برا یارم ... چرخ و فلک این خبر رو برسونید ب یا ...

چقد دردناک 😭

میگه‌این‌زمانه برامان ناسازگاره روز شب باید دنبال چاره راهی هستم  ک دوباره برگرده بیاد میگ ک ب گوش یارم برسه ک‌چقدر بی وجدان کورد هستم اصالتن ولی بلد نیستم زیاد در حد توان گفتم 😪😂

ای روزگار باهامون ناسازگاری، شب و روز چشم انتظارم که دوباره برگردی، فلک که چرخ زمانه رو میچرخونی به گوش یارم برسون که بی وجدانه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته