2777
2789
عنوان

یه کرد بیاد🤞🙂

231 بازدید | 30 پست

ای روزگار گردمان ناسازگاره شو و روژ چاوه ریتم بایدو دواره هی ای یباره چرخنی فلک زمانه و گوش یارم برسن که بی وژدانه

معنیش چیه؟

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این روزگار باهامون ناسازگاری شب و روز چشم انتظارم برگردی  فلک به گوش یارم برسون که بی وجدانه کو ...

💔😢

این روزگار باهامون ناسازگاری شب و روز چشم انتظارم برگردی  فلک به گوش یارم برسون که بی وجدانه کو ...

خواستم بنویسم نوشتی😀 

معنی ش همینه

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
روزگار باهامون ناسازگاره شب و روز چشام منتظر و ب راهع برا یارم ... چرخ و فلک این خبر رو برسونید ب یا ...

چقد دردناک 😭

میگه‌این‌زمانه برامان ناسازگاره روز شب باید دنبال چاره راهی هستم  ک دوباره برگرده بیاد میگ ک ب گوش یارم برسه ک‌چقدر بی وجدان کورد هستم اصالتن ولی بلد نیستم زیاد در حد توان گفتم 😪😂

ای روزگار باهامون ناسازگاری، شب و روز چشم انتظارم که دوباره برگردی، فلک که چرخ زمانه رو میچرخونی به گوش یارم برسون که بی وجدانه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز