2821
2789
عنوان

افسردگی

76 بازدید | 14 پست

سلام دوستان،این سوالم تکراریه،کسی هست بین شما عزیزان که از سرترالین یا آسنترا یا اس سیتالوپرام استفاده کنه ؟مشکل جنسی براتون پیش اومده؟خواهش میکنم کمکم کنید من مشکل جنسی برام پیش میاد با این قرص 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیشه مصرف نکنی؟این قرصا هزار عوارض معده میاره اگه تنت سالمه اگه زندگی معمولی داری چرا افسردگی!

مدت زیادی سعی کردم رو خودم‌کار‌کنم تمام راهها رو رفتم ،از زندگیم ناراضی نیستم این بیماری ربطی به زندگی‌نداره متاسفانه،من پدرم هم افسرده ست،سابقه ژنتیکی هم‌دارم متاسفانه

مدت زیادی سعی کردم رو خودم‌کار‌کنم تمام راهها رو رفتم ،از زندگیم ناراضی نیستم این بیماری ربطی به زند ...

درک کردم....انشااالله تمام مریضان روحی جسمی شفا پیدا کنن

پسرم بال و پَرَم👶همسرم تاجِ سَرَم👑
من الان ورم معده دارم و مدام معده درد کاش جاهامون عوض میشد کاش مشکل منم افسردگی بود فقط

منم دارم،سردرد و‌معده درد پدرمو در آورده ،در حقیقت مشکل جسمیمه که منو اینجوری کرده،از پارسال که معده م ورم کرد و‌رفتم آندوسکوپی این وضعیت روحیم شروع شد،الان معده م‌کمی بهتره ولی سردرد میکشتم،همه چیز دست به دست هم میده مناسفانه

مگ تو میدونی افسردگی چقدر بده ؟  

ب نظرم هیچی به اندازه مشکلات معده بد نیس

بله من ی مدت بخاطر معدم بخاطر پرهیزات غذایی دچار افسردگی شدم اون موقع مشکلم ۲ تا بود افسردگی و معده

الان مشکل معدم هست افسردگی ام مستعدشم

مگ تو میدونی افسردگی چقدر بده ؟  

واقعا هیچ بیماری اندازه افسردگی بد نیست،من کل تاپیکام افسردگیمه،درمانده شدم حتی به فکر خودکشی افتادم،کلی دکتر میرم ،میل جنسیم صفر میشه داروهارو باز میذارم کنار،نمیدونم دیگه چکار کنم😭😭😭

منم دارم،سردرد و‌معده درد پدرمو در آورده ،در حقیقت مشکل جسمیمه که منو اینجوری کرده،از پارسال که معده ...

اخ اخ نگو..میشه بگی علاعم ورم معدت چی بود؟من کلا تمام روز و شب معده درد دارم الان یک هفتس...اندو شدم گفت ورم

دوره ای خوب میشم

قفسه سینم معدم درد داره

اخ اخ نگو..میشه بگی علاعم ورم معدت چی بود؟من کلا تمام روز و شب معده درد دارم الان یک هفتس...اندو شدم ...

من چای کلا نمیخورم،هر چیزیم میخورم میزنه به سرم،معده م‌بهتره ولی سرم خیلی ناجور شده،چای و‌میوه با پوست نان جو،چیزای نفاخ نباید خورده بشه ،من رعایت نمیکردم،الانم هنوز‌مشکل دارم گلاب به روتون مدفوعم خیلی شل و‌چسبنده ست،هیچ راهیم‌برای‌بهتر شدن این‌موضوع بلد نیستم

اخ اخ نگو..میشه بگی علاعم ورم معدت چی بود؟من کلا تمام روز و شب معده درد دارم الان یک هفتس...اندو شدم ...

علایمش درد مری ام بود،هر چیزی میخوردم‌مری ام‌میسوخت،مدتی هیچی نمیخوردم از استرس اینکه همه میخورن‌و‌من نگاه میکنم کم کم افسرده شدم یک سال این‌ماجرا ادامه داشت،انواع درمانها رو‌انجام دادم نتیجه نداد،الان خود به خود بهتر شده ولی بازم یه وقتایی همونطور میشم اما بیشتر با مصرف چای ،که چای نمیخورم‌کلا