سلام دوستان،این سوالم تکراریه،کسی هست بین شما عزیزان که از سرترالین یا آسنترا یا اس سیتالوپرام استفاده کنه ؟مشکل جنسی براتون پیش اومده؟خواهش میکنم کمکم کنید من مشکل جنسی برام پیش میاد با این قرص
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیشه مصرف نکنی؟این قرصا هزار عوارض معده میاره اگه تنت سالمه اگه زندگی معمولی داری چرا افسردگی!
مدت زیادی سعی کردم رو خودمکارکنم تمام راهها رو رفتم ،از زندگیم ناراضی نیستم این بیماری ربطی به زندگینداره متاسفانه،من پدرم هم افسرده ست،سابقه ژنتیکی همدارم متاسفانه
من الان ورم معده دارم و مدام معده درد کاش جاهامون عوض میشد کاش مشکل منم افسردگی بود فقط
منم دارم،سردرد ومعده درد پدرمو در آورده ،در حقیقت مشکل جسمیمه که منو اینجوری کرده،از پارسال که معده م ورم کرد ورفتم آندوسکوپی این وضعیت روحیم شروع شد،الان معده مکمی بهتره ولی سردرد میکشتم،همه چیز دست به دست هم میده مناسفانه
واقعا هیچ بیماری اندازه افسردگی بد نیست،من کل تاپیکام افسردگیمه،درمانده شدم حتی به فکر خودکشی افتادم،کلی دکتر میرم ،میل جنسیم صفر میشه داروهارو باز میذارم کنار،نمیدونم دیگه چکار کنم😭😭😭
اخ اخ نگو..میشه بگی علاعم ورم معدت چی بود؟من کلا تمام روز و شب معده درد دارم الان یک هفتس...اندو شدم ...
علایمش درد مری ام بود،هر چیزی میخوردممری اممیسوخت،مدتی هیچی نمیخوردم از استرس اینکه همه میخورنومن نگاه میکنم کم کم افسرده شدم یک سال اینماجرا ادامه داشت،انواع درمانها روانجام دادم نتیجه نداد،الان خود به خود بهتر شده ولی بازم یه وقتایی همونطور میشم اما بیشتر با مصرف چای ،که چای نمیخورمکلا