2777
2789
عزیزم کسایی که بلغمی هستن باید اسپند بخورم صب یه قاشق چ اسپند با شب قبل خاب برا سردی بدن خوبه

ببخشید یعنی بدنت سرد مزاج هست؟ 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هم روزایی ک صبونه نخورم بعدظهر هرچی بخورم سیز نمیشم! دیگ الان صبونه رو فقط برا لاغری میخورم ک این ...

اتفاقا دکترا میگن وقتی صبحانه نخوری در طول روز بیشتر میحوری

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
ناهار تاثیر بهتری داره شام نخوردن باعث میشه سوخت وساز بدن بیاد پایین صبحانه باید کامل باشه چون سوخ ...

سلام عزیزم من دارم کالری شماری میکنم ولی خیلی هوس شیرینی میکنم و بعضی وقتا قبل خاب بدجور هوس شیرینی میکنم و نا نخورم اروم نمیشم🤦 پیشنهادی دارید؟

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
سلام عزیزم من دارم کالری شماری میکنم ولی خیلی هوس شیرینی میکنم و بعضی وقتا قبل خاب بدجور هوس شیرینی ...

من خودم عین توعم!!!!

یعنی نباید تو خونمون شیرینی شکلات باشه

که اگه نباشه قندون که هست   

واقعا نمیدونم چرا این طوریم و چطور باید حل ش کنم

اخطار🚫درخواست دوستی کابر آقا ◀️گزارش و تعلیق کاربری!
صبحانه رو حذف نکن اصلا. پنیر و سردیجات رو حذف کن. صبحانه ارده شیره مفصل بخور. حتما هم هر روز لااقل ...

عزیزم بتونم هروز ورزش دارم نتونم یک روز در میان سردی هم نمیخورم

عزیزم بتونم هروز ورزش دارم نتونم یک روز در میان سردی هم نمیخورم

ان شاالله خوب و زود نتیجه می‌گیری

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
من خودم عین توعم!!!! یعنی نباید تو خونمون شیرینی شکلات باشه که اگه نباشه قندون که هست   &nbs ...

منم همینطور ، کلا میخوام شیرینی شکلات رو تحریم کنم واقعا ۱۰ روزی جلو چشمم نباشه 🤦 چون باشه نمیتونم جلو نفس امارمو بگیرم

قند رو ۱۰ سالی میشه ک حذف کردم چایی رم خالی میخورم، ۲.۳ روز اول سخت بودولی الان راحتم

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
من کلا بخاطر سلامت حذف کردم. به شرطی که صبحانه درست بخوری. شام هم به اندازه. نه زیاد و نه خیلی کم ...

عزیز میشه بهم بگی چه جوری تونستی ناهار تو حذف کنی 

تدریجی یا یک باره؟

چی به جاش روزها میخوری؟

لاغر هم شدی؟