2777
2789
عنوان

دیشب مردم از ترس تو اسنپ 🥲

751 بازدید | 22 پست

بچها تو مسیر یهو سفرش برام لغو شد از رو گوشیم رفت. مسیر هم عوض کرد از یجا دیگه رفت . بنده خدا میخواست تو ترافیک نخوریم زودتر برسیم . ولی بچها اگه بتون بگم هنوز اون ترس تو وجودمه دروغ نگفتم 🥲خیلی بد بود خیلییی مخصوصا اینکه دوتا گوشی هم داشت هی پیام میداد با هردوتاش نمی‌دونم به کی . من گفتم اخ که منو بردن 🥲😂. فقط بعد از اینکه پیاده شدم به اونایی فکر میکردم که این مدلی اذیت شدن ... .بعد هم عذرخواهی کرد گفت اشتباه از من بود باید بهتون میگفتم میخوام از یه مسیر دیگه برم . 

خلاصه اینکه دید من ترسیدم برام تعریف کرد گفت اسنپیا همچین کاری نمیتونن بکنن ، اگر هم خدایی نکرده اتفاقی افتاد تو همون قسمت سفرتون یچی داره مشخصات راننده رو ارسال کنید برای خود اسنپ . یا اینکه زنگ بزنید پشتیبانی اسنپ که شمارش اگر تو برنامه نبود میتونید از اینترنت پیدا کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب واقعاً هم ترس داره. اگر من بودم همون موقع میپرسیدم از راننده که قضیه چیه. 

چند باری پیش اومده که سوار اسنپ شدم، راننده گفته اگر میشه لغوش کنید که من مجبور نشم کمیسیون بدم. یکی دو بار این کارُ کردم، ولی دفعه‌ی بعد یهو ترسیدم. گفتم اگر خدای نکرده اتفاقی بیوفته من دستم به جایی بند نیست. یه بار دیگه که راننده گفت لغوش کن، گفتم کمیسیونی که از شما کم میشه نقدی حساب میکنم ولی لغو نمیکنم. بهش برخورد، ولی به نظرم کار درستی کردم.

آخی🥺خیلی بده 

من همیشه وقتی تنها میخوام برم جایی چاقو میذارم جیبم🤣

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...
خب واقعاً هم ترس داره. اگر من بودم همون موقع میپرسیدم از راننده که قضیه چیه.  چند باری پیش اوم ...

من رک میگم نمیتونم دیگم توضیح نمیدم. اون حق کمیسیون حق اسنپه چون به لطف اسنپ من با خیال راحت سوار ماشین اون فرد میشم