2777
2789

دیگه دارم دیوانه میشم 

خیلی بدغذا 

اگه نخواد بخوره دهنش و سفت میبنده یا هم که تف میکنه یا گریه شدید

یه سره وصله به من و سیر میخوره روزی صددفعه

بابا منم یه توانی دارم یه جونی دارم دیگه

خودشم مریض طوره خب شیر که کامل بینیازش نمیکنه 

بدنش و تامین نمی‌کنه دیگه خسته شدم

دکتر رفتم و هرچی میگم اشتها اور بنویس میگه نمیخواد 

دارم دیوانه میشم از اینکه یه سره تو خواب پامیشه و گرسنشه و شیر میخوا  و یه سره بهانه گیره و بغلمه وبدغذا

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

بچه من چهار سالشو تموم کرده و همچنان بدغذاس💔

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

خودم سرخود میترسم دارو بدم برا اشتها

یکی گفت برو داروخونه میده خودش

چیکا کنم؟؟؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ از دندوناش نباشه ممکنه عفونت ادراری داشته باشه برسی کن الان اکثره بچه ها دارن خواهرزاده منم داشت... شیر بش کم بده گریه م کرد سرشو گرم کن ببین بعد غذا مبخوره

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
بچه من چهار سالشو تموم کرده و همچنان بدغذاس💔

عزیزم بدغذاییش یه طرف

اینوه یه سره وصله به منه شیر میخوا  یه طرف

تو جوونی پوکی استخوون میگیرم

نا ندارم راه برم 

استخون درد دارم

خودم سرخود میترسم دارو بدم برا اشتها یکی گفت برو داروخونه میده خودش چیکا کنم؟؟؟

همون مولتی ویتامین بسه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
عزیزم بدغذاییش یه طرف اینوه یه سره وصله به منه شیر میخوا  یه طرف تو جوونی پوکی استخوون میگیرم ...

چند وقتشه؟ از شیر بگیرش دیگه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خودم سرخود میترسم دارو بدم برا اشتها یکی گفت برو داروخونه میده خودش چیکا کنم؟؟؟

ببین چه طعمی بیشتر دوست داره.ترشی.یا شیرینی.بعدم بزار خودش غذا بخوره بیشتر کشش پیدا می‌کنه.لابه لای غذاخوردنش شماهم غذادهنش بزار.

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
اگ از دندوناش نباشه ممکنه عفونت ادراری داشته باشه برسی کن الان اکثره بچه ها دارن خواهرزاده منم داشت. ...

نه بابا هیج جوره اگه نخواد نمیتونم بدم

اگه هم به زدر بدم گریه و تف

عفونت نداره چون حالش خوبه نه تبی نه هیچی

بعدم یه روز و  و روز نیس که

۴ ماهه غذا خور شده وضعم همینه