2777
2789
عنوان

بچه ده ماه بدغذا 😫😫 اگه میتونین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 72 پست
ببین چه طعمی بیشتر دوست داره.ترشی.یا شیرینی.بعدم بزار خودش غذا بخوره بیشتر کشش پیدا می‌کنه.لابه لای ...

خودش فقط میگیره و میریزه این ور اون ور 

نمیخوره ک

دوس دلره بگیره بازی کنه

الان کیک  دادم ریز ریز دور خونه

طعمم ترشی و سوپ و ابگوشت باز یه چندتا قاشق میخوره اما اونم نه به اندازه سیری

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
وزنش چقدره؟دختر من ۱۴

دختر منم همینطوره رو ۱۳ و ۱۴ اس 

هر چی بپزم به زور باید چند تا لقمه بدمش اگه بذارم جلوش که خودش بخوره میام میبینم یخ کرده غذا و دست نزده شاید یه قاشق خورده خودم هم بهش بدم باید بشقاب دستم باشه دور خونه دنبالش راه برم تا شاید بخوره😑

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا هیج جوره اگه نخواد نمیتونم بدم اگه هم به زدر بدم گریه و تف عفونت نداره چون حالش خوبه نه ...

به زور اصلا ندیا زده میشه.فقط باید یا سرگرمش کنی یا یجوری شیر ندی تا گشنش بشه.امیدش به شیر براهمین غذانمیخوره

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
بزارخودش‌بخوره

امتحان کردم 

نمیخوره

یه ذره میخوره و تمام

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ابميوه بده

بابا الان پسمل كنارم نشسته نه صبحونه نه ناهار درست حسابي خورد چهارسالشه

بعد نيمساعت ديقه بهش بده

بازي بازي كن بده بهش

هي بگي بخور اصلا نميخوره

ميوه بده دستش اما بعدش انتظار نداشته باش غذا بخوره

غذا پسرم برنج يه كف گير با يه تيكه مرغ و چند تا سيب زميني به زور و موبايل و كارتون و كلي وسيله اشپزخونه ميريزم جلوشو اين مدلي ميخوره

خيلي اهلي غذاي كبابي😁ماشالله گرونم هس چاره چيععع

روزييكه تو خونه ي مستقلم هستم و به اين روزا ميخندم🙏
دختر منم همینطوره رو ۱۳ و ۱۴ اس  هر چی بپزم به زور باید چند تا لقمه بدمش اگه بذارم جلوش که خود ...

من که دیگه واقعا بریدم از همون اول همینطور بدغذا بود دیگم خوب نشد چقققددددر سختههههه

به زور اصلا ندیا زده میشه.فقط باید یا سرگرمش کنی یا یجوری شیر ندی تا گشنش بشه.امیدش به شیر براهمین غ ...

شیرم ندادم تا حالا بهش فشار ادمده و گریه و غذا نمیخوره

خودش فقط میگیره و میریزه این ور اون ور  نمیخوره ک دوس دلره بگیره بازی کنه الان کیک  داد ...

باید یادش بدی قاشقو فقط ببره سمت دهنش من توهفت ماهگی باهاش تمرین کردم و نذاشتم غیراز رو پارچه مخصوص ظرفو جایی ببره اولا اذیت میکرد بعد عادت شد براش

ابميوه بده بابا الان پسمل كنارم نشسته نه صبحونه نه ناهار درست حسابي خورد چهارسالشه بعد نيمساعت ديق ...

ابمیوه های بیرون که ضررش از نفعش بیشتره ک...

ندی بهتره ک ابمیوه نیس که شکر و اسانسه

میوه هم

تو خونه به زور میخوره

نه بابا هیج جوره اگه نخواد نمیتونم بدم اگه هم به زدر بدم گریه و تف عفونت نداره چون حالش خوبه نه ...

سعی کن سویق بخری بریزی تو فرنی بدی بخوره.. زورش نکن تا دوسالگی همینه خودتو پیر نکن عمرتو الکی ب باد نده اون بزرگ میشه غذا خور میشه تویی ک عصبی میشی افسرده میشی.. مگ ماها چجوری بزرگ شدیم

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
شیرم ندادم تا حالا بهش فشار ادمده و گریه و غذا نمیخوره

ای بابا چقد سخت شدخب بااین وضع اشتها اورم بخوره که ممکنه باز شیر خوردنشو بیشتر کنه

نمیدونم‌یه‌دکترببرش‌واسش‌شربت‌اشتهاآورمینویسه!

عزیزم من به دکتر چندبار گفتم ننوشت

میگم اگه دوباره برم و ننویسن چی

ای بابا چقد سخت شدخب بااین وضع اشتها اورم بخوره که ممکنه باز شیر خوردنشو بیشتر کنه

نمی ددنم

داداشش ان قد خوش غذا بود بچگی 

نون خالی میخورد

اون وقت این

2790
2778
2791
2779
2792