2777
2789
عنوان

بچه ده ماه بدغذا 😫😫 اگه میتونین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 72 پست
خودش فقط میگیره و میریزه این ور اون ور  نمیخوره ک دوس دلره بگیره بازی کنه الان کیک  داد ...

طبیعیه دکترپسرمن میگفت میخوایدخوش غذابشن بایدبذاریداینکارروکنن یه پارچه بندازروفرش بذاراین خرابکاریاروبکنه یکم خودش میذاره دهنش یکم خودت تادرست بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه دکترپسرمن میگفت میخوایدخوش غذابشن بایدبذاریداینکارروکنن یه پارچه بندازروفرش بذاراین خرابکاریا ...

خب نمیذاره دهنش که

الان از یه قاچ سیب شاید اندازه یه بند انگشتم نخورده 

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
ابمیوه های بیرون که ضررش از نفعش بیشتره ک... ندی بهتره ک ابمیوه نیس که شکر و اسانسه میوه هم &n ...

خب میوه که همه چیو نمیتونه راحت هضم کنه.یه پوره سیبو یه پوره موز.ابمیوه خونگی توشیشش بریزی نمیخوره؟

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
وزنش چقده؟پسرمنم همینه همش نه کیلو ونیمه

پسرتون چند وقتشه؟؟

این زیر ۹ کیلو به گمونم

وزن تولدش ۳ و ۴۰۰ بود اون وقت الان....

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
نمی ددنم داداشش ان قد خوش غذا بود بچگی  نون خالی میخورد اون وقت این

درست میشه.غصه نخور.نمودار رشدش چطوره؟ قطره های مکملشو حتما بده بهش

خب میوه که همه چیو نمیتونه راحت هضم کنه.یه پوره سیبو یه پوره موز.ابمیوه خونگی توشیشش بریزی نمیخوره؟

فک نمیکنم 

امتحان کردم  نمیخوره یه ذره میخوره و تمام

برنامه کودک،کارتون یا کلیپ هایی که اهنگ کودکانه دارن براش بزار بهش غذا بده.وقتی سرش گرم باشه ،حواسش نیست غذا میخوره

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
درست میشه.غصه نخور.نمودار رشدش چطوره؟ قطره های مکملشو حتما بده بهش

مکمل مولتی ویتامین منظورتونه؟؟ چی خوبه؟؟

الان در حال حاضر فقط آهن میدم 

مکمل پولتی ویتامین منظورتونه؟؟ چی خوبه؟؟ الان در حال حاضر فقط آهن میدم 

قطره مولتی ویتامین واهن که به همه بچه های بالای شش ماه باید بدی.

باید یادش بدی قاشقو فقط ببره سمت دهنش من توهفت ماهگی باهاش تمرین کردم و نذاشتم غیراز رو پارچه مخصوص ...

چه خوب 

دختر منم همینجوری بود تا ۱۷ ماه از شیر گرفتمش راحت شدم 

ببین قبل غذا نزدیک تایم غذاش بهش شیر نده

ببین چه غذاهایی دوست داره اونا رو درست کن

پای مرغ تو غذاهاش بریز

شربت اشتها نده بزرگ بشه چاق میشه نمیتونی جمعش کنی

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
2790
2778
2791
2779
2792