سلام بچها چند روز پیش گوشیه همسرم دستم بودتو اینترنت داشتم دنبال یه مطلب میگشتم یهو رفتم تو سابقه سرچ اینترنت دیدم متاسفانه سرعکس س،ک،س،ی چندتا و چندتا سایت پ،و،ر،ن سرچ شده،، از اون موقع از اعصاب دارم روانی میشم قسم میخوره سرچ نکرده خودش اومده تو اینترنت،، ۲۶ اسفند پارسال ،، نمیدونم چیکار کنم فقط خیلی عصبانی و کلافه ام گریه همش ، ازش نفرت پیدا کردم
منم بارها این چیزا حتی موقع دانلود فیلم برام باز شده منم دیدم الان باید شوهرم طلاقم بده؟ بارها یه برنامه رو نصب کرذم تبلیغاتش مبتزل بوده مگه من مجرمم؟. اصلا عمدی بوده باشه دیدم و گذشته قرار نیست ادامه داشته باشه بعدشم شما که حساسی دیگه هرگز به گوشی شوهرت دست نزن
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
سلام عزیزم شوهرت راست میگه این کلمات خودشون موقع سرچ میان انقدر اعصاب خودت وشوهرت رو خراب وز ...
چه جوری خودشون میاد قسم میخورم خودعوضیش سرچ کرده نجس، خودش میگه از زندگیم میترسم،، به دروغ دست رو قران گذاشته سرچ نکرده،، ولی الان تو اینترنت تحقیق کردم فهمیدم خودش سرچ کرده از ترسش دروع میگه
یعنی چی مگه شوهر حریم شخصی داره زنو شوهر باهم دیگه نباید هیچ چیز پنهونی داشته باشن
الان بره هی نگاه کنه شوهرش چی میبینه و طلاق بگیره و زندگیشو خراب کنه شما راحت میشی؟ خب وقتی نمیتونه احساسش رو کنترل کنه چرا باید نگاه کنه؟ یه زندگی خراب بشه بخاطر چند تا عکس؟ انصافه؟
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
اسی خودمونیماا خودت گه گاهی نیگا نمیکنی شوهرتو از خودت سرد میکنی چه اخلاقیه تو داری خیرتو میگم ...
افرین
اسی تو انقد بحثو بزرکـکردی ببین به کجاها کشیده شده بخاطر چن تا عکس رو قران دست گذاشته که باعثش تویی منکه اینطور میبینم با اخلاقی که تو با شوهرت داری زندگی مشترکت خیلی طولانی نیس
هر آدمی حریم شخصی داره😏😏😏 مثلا زن و شوهر همزمان میرن دستشویی؟ لباس زبر مشترک و یا مسواک مشترک دار ...
قربون ادم چیز فهم 💖💖💖
هر آدمی حریم شخصی داره😏😏😏 مثلا زن و شوهر همزمان میرن دستشویی؟ لباس زبر مشترک و یا مسواک مشترک دار ...
اینایی گفتی چه ربطی به این قضیه داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول ازدواج ما به شوهرمون گفتیم از دیدن فیلم فلان بدمون میاد حق نداری نگاه کنی گفته چشم قول داده.بعد وقتی حرف زنشو زیرپا بزاره نگاه کنه باید تنبیه شه .
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶