سلام بچها چند روز پیش گوشیه همسرم دستم بودتو اینترنت داشتم دنبال یه مطلب میگشتم یهو رفتم تو سابقه سرچ اینترنت دیدم متاسفانه سرعکس س،ک،س،ی چندتا و چندتا سایت پ،و،ر،ن سرچ شده،، از اون موقع از اعصاب دارم روانی میشم قسم میخوره سرچ نکرده خودش اومده تو اینترنت،، ۲۶ اسفند پارسال ،، نمیدونم چیکار کنم فقط خیلی عصبانی و کلافه ام گریه همش ، ازش نفرت پیدا کردم
ولی چندتا فارسی نوشته شده بود، واای فکر حدایی دارم
دنبال بهانه برای جدا شدنی یا ما رو دست انداختی؟؟؟
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی راحت معلوم میشه خودش سرچ کرده یانه اگه خواستی بگو بهت یاد بدم چیکار کنی یه قسمت دیگه هست که قشن ...
خب که چی؟ این همه فضولی تو حریم شخصی شوهرش چه لزومی داره؟ زندگی دیگران رو به حال خود بگذارین
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
نه عزیزم دنبال بهانه نیستم نمیتونم هضمش کنم ، ، نمیدونم به خانوادش یا خانوادم بگم
ول کن تروخدا. خودت مریم مقدسی؟
دیگه شانسته پس. ببین برو تو برنامه chrome تو برنامها گوشی هست پیداش کن روصفحه. بعد سمت چپ بالا سه نقطس یا فلش قرمزه بزن چندتا گزینه داره بزن رو سابقه. قشنگ هرچی دیده باز میشه تاریخاشونم هست
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶