2777
2789
عنوان

ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 72 پست
اگه مسئله حریم شخصه باید اینو بگم که اگه بایه زن تو یه جای مخفی رابطه داشته باشه شخصیه یا حتی زن چه ...

عزیزم اون خانوم حرف غیر منطقی میزنه میگه این حریم شخصیه. مثل این میمونه شوهرت بره بایه زن دیگه ارتباط برقرار کنه بگی این حریم شخصیشه به ما چه. یا برعکس خانوم بره با مردا دیگه بگیم این حریم شخصیشه 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خوب ولی میگه به خانوادش میگم خوب زشته دیگه من میگم زیاد مسئله رو پیچیده نکن به هر حال قبول نمیکن ...

منم گفتم به خانواده ها نباید بگه اصلا موضوع بدیه که باید بین زنو شوهر حل بشه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

عزیزم اینایی موافقن زیادی یا اقا هستن یا شوهر ندارن یا به شوهراشون بی تفاوت هستن. شماام حالا که میگی قسم خورده دیگه دعوا کردی قهرکردی بهترم یکم اروم شی فردا بگو میدونم دیدی اما بار اولو اخرت باشه که اینکارو میکنی اصلا ۴تا عکس ارزش نداره من اینقدر ناراحت شم. میدونم سخته اماباید گذشت

منم گفتم به خانواده ها نباید بگه اصلا موضوع بدیه که باید بین زنو شوهر حل بشه

یکیتون بگه اگه شوهرتون همچین چیزی میدیدن چه حالی داشتین مثلا خانومین حالمو درک نمیکنین

یکیتون بگه اگه شوهرتون همچین چیزی میدیدن چه حالی داشتین مثلا خانومین حالمو درک نمیکنین

عزیزم من درکت میکنم چون من جای یبار ازشوهرم ۵بار دیدم این قضیه رو وحالتو قشنگ درک میکنم داغون بودم همش گریه میکردم شوهرمنم اول میزد زیرش مدرک رو میکردم معذرت خواهی میکرد که تکرار نمیکنه

ببین عزیزم تورا عجولی زود تصمیم میگیری پس کو این سیاست زنانگیت اینطور پیش بری داغون میشی مردا که کم اشتباه نمیکنن این تازه اول راهه نمیگم شوهرت بهت خیانت میکنهـنه عزیزم منظورم اینه تو زندگی مشگلات زیادی هس بلهاشون رودرو شو با سیاست خودت حلشون کن باهوش باش سادگی نکن

عزیزم، کسی جای کس دیگه نمیتونه باشه و فکر کنه، این چیزی که شما رو ناراحت می‌کنه شاید برای بقیه اصلا مهم نباشه، فرهنگ و نگرش هر کسی فرق داره، شما فقط میتونی درد و دل کنی ولی ناراحت نشی از اینکه نظر مخالف هم بشنوی، میتونی بگی فقط اومدم درد و دل کنم، نه اینکه اگه جای من بودید چیکار میکردین؟ چون هر کس کار متفاوتی انجام میده صد در صد