2777
2789
عنوان

ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 72 پست
ا

ینایی گفتی چه ربطی به این قضیه داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول ازدواج ما به شوهرمون گفتیم از دیدن فیلم فلان بدمون ...

ربط داره، خیلی هم ربط داره

معنای حریم شخصی رو برات گفتم، که متوجه بشی ، حق هرانسانی حریم شخصیه

منم درباره اسی نگفتم، به شما میگم که با این واژه غریبه ای

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منه ساده اوایل ازدواج فهمیدم فیلمـنگاه میکنه بعد آورد خونه سی دی هارو نن چندشمـمیشد برمیگشتم پشتم دیگه عادت کرده بود میگفت فیلم ببینمـمیگفتم اشگالی نداره برمیگشتم پشتم میخوابیدم بعد فهمیدم خیلی ضرر داره دیگه اجازه ندام فقط موقعی کع دخترم ب دنیا لومدخه بود ازم اجازه خواست منم قبول کردم چون اگه خودشو خالی نمیکرد درد داشت از اون ناحیه 

ربط داره، خیلی هم ربط داره معنای حریم شخصی رو برات گفتم، که متوجه بشی ، حق هرانسانی حریم شخصیه منم ...

شرمنده ما دیدن فیلم سوپر شوهرمونو حریم شخصی مرد نمیدونیم این حریم شخصی نیست بهتره شما مطالعه کنی معنی حریم شخصی بدونی .

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
شرمنده ما دیدن فیلم سوپر شوهرمونو حریم شخصی مرد نمیدونیم این حریم شخصی نیست بهتره شما مطالعه کنی معن ...

اوکی ، هرجور متوجهی راحت باش، به ذهنت فشار نیار

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
منه ساده اوایل ازدواج فهمیدم فیلمـنگاه میکنه بعد آورد خونه سی دی هارو نن چندشمـمیشد برمیگشتم پشتم دی ...

بله شما کاری کردی شوهرتون بهتون بگه اجازه بگیره منم اینکارو کردم. اما شوهر این خانوم پنهونی اینکارو کرده قسم دروغم خورده. بالاخره باید یجوری حالیشون کنیم ناراحت میشیم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اوکی ، هرجور متوجهی راحت باش، به ذهنت فشار نیار

بهتره شما به ذهنت فشاربیاری راجب حرفی میخوای بزنی یکم فکرکنی بهتره تااینکه هرچی به ذهنت رسید بگی. 

بله شما کاری کردی شوهرتون بهتون بگه اجازه بگیره منم اینکارو کردم. اما شوهر این خانوم پنهونی اینکارو ...

آره خوب ولی میگه به خانوادش میگم خوب زشته دیگه من میگم زیاد مسئله رو پیچیده نکن به هر حال قبول نمیکنه که نگاه کرده حتی قسم دروغ خورده دیگه این خانوم نباید زیاد ادامه بده چون قبول نکرد در غیر این صورت بینشون دعوا میشه اینم بگه باشه باورت دارم ولی بدون مثلا اینجوری میشه اونجوزی میشه بهش تذکر بده اونم بفهمه که نفهمیده و دیگه تکرار نکنه