سلام بچها چند روز پیش گوشیه همسرم دستم بودتو اینترنت داشتم دنبال یه مطلب میگشتم یهو رفتم تو سابقه سرچ اینترنت دیدم متاسفانه سرعکس س،ک،س،ی چندتا و چندتا سایت پ،و،ر،ن سرچ شده،، از اون موقع از اعصاب دارم روانی میشم قسم میخوره سرچ نکرده خودش اومده تو اینترنت،، ۲۶ اسفند پارسال ،، نمیدونم چیکار کنم فقط خیلی عصبانی و کلافه ام گریه همش ، ازش نفرت پیدا کردم
منه ساده اوایل ازدواج فهمیدم فیلمـنگاه میکنه بعد آورد خونه سی دی هارو نن چندشمـمیشد برمیگشتم پشتم دیگه عادت کرده بود میگفت فیلم ببینمـمیگفتم اشگالی نداره برمیگشتم پشتم میخوابیدم بعد فهمیدم خیلی ضرر داره دیگه اجازه ندام فقط موقعی کع دخترم ب دنیا لومدخه بود ازم اجازه خواست منم قبول کردم چون اگه خودشو خالی نمیکرد درد داشت از اون ناحیه
بله شما کاری کردی شوهرتون بهتون بگه اجازه بگیره منم اینکارو کردم. اما شوهر این خانوم پنهونی اینکارو ...
آره خوب ولی میگه به خانوادش میگم خوب زشته دیگه من میگم زیاد مسئله رو پیچیده نکن به هر حال قبول نمیکنه که نگاه کرده حتی قسم دروغ خورده دیگه این خانوم نباید زیاد ادامه بده چون قبول نکرد در غیر این صورت بینشون دعوا میشه اینم بگه باشه باورت دارم ولی بدون مثلا اینجوری میشه اونجوزی میشه بهش تذکر بده اونم بفهمه که نفهمیده و دیگه تکرار نکنه