2777
2789
عنوان

ناراحتی

451 بازدید | 72 پست

سلام بچها چند روز پیش گوشیه همسرم دستم بودتو اینترنت داشتم دنبال یه مطلب میگشتم یهو رفتم تو سابقه سرچ اینترنت دیدم متاسفانه سرعکس س،ک،س،ی چندتا و چندتا سایت پ،و،ر،ن سرچ شده،، از اون موقع از اعصاب دارم روانی میشم قسم میخوره سرچ نکرده خودش اومده تو اینترنت،، ۲۶ اسفند پارسال ،، نمیدونم چیکار کنم فقط خیلی عصبانی و کلافه ام گریه همش ، ازش نفرت پیدا کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی همسرش همچین غلطی میکنه وقتی میدونه من خیلی حساسم

چی بگم مردا معمولا سرچای اینجوری میکنن من خیلی تو سایت دیدم همسراشون ناراحت بودن ولی باهاش حرف بزن سعی کن بفهمی برا چی اینکارو کرده با دعوا هیچی پیش نمیرخ

سلام منم همینطور دقیقا 

شوهر من هر روز میره فیلمای پ و رن و س و پ ر نگاه میکنه 

نمیدونم چ خاکی هم بریزم سرم

خیلی بدم میاد 

قولم داد و درست نشد

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
کی همسرش همچین غلطی میکنه وقتی میدونه من خیلی حساسم

چقدر سخت میگیرین   چقدر خوبه که خدا مثل بنده هاش نیست  

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

خیلی راحت معلوم میشه خودش سرچ کرده یانه اگه خواستی بگو بهت یاد بدم چیکار کنی یه قسمت دیگه هست که قشنگ ساعتو تاریخ دقیق جستجو وچیزی که حتی دیده هست 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶