2777
2789
عنوان

ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 72 پست
ولی چندتا فارسی نوشته شده بود، واای فکر حدایی دارم

دنبال بهانه برای جدا شدنی  یا ما رو دست انداختی؟؟؟ 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی راحت معلوم میشه خودش سرچ کرده یانه اگه خواستی بگو بهت یاد بدم چیکار کنی یه قسمت دیگه هست که قشن ...

خب که چی؟  این همه فضولی تو حریم شخصی شوهرش چه لزومی داره؟  زندگی دیگران رو به حال خود بگذارین

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
اصلا حالم بده خیلی

عزیزم بزرگش نکن همه مردا اینجوریین الکی زندگیتو زهر نکن هنه اشتبا میکنن درضمن شاید تو پیشش نبودی خواسته خودشو خالی کنه یا حالاهرچی شاید توجای من بودی چیکارامیکردی بیخیال شو ردی شوهرتم باز نکن بزا اون پرده بینتون حفظ شه

نه عزیزم دنبال بهانه نیستم نمیتونم هضمش کنم ، ، نمیدونم به خانوادش یا خانوادم بگم

ول کن تروخدا. خودت مریم مقدسی؟ 

اره بهم بگو البته از حرصم تاریخچه پاک کردم😭😭😭

دیگه شانسته پس. ببین برو تو برنامه chrome  تو برنامها گوشی هست پیداش کن روصفحه. بعد سمت چپ بالا سه نقطس یا فلش قرمزه بزن چندتا گزینه داره بزن رو سابقه. قشنگ هرچی دیده باز میشه تاریخاشونم هست 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
خب که چی؟  این همه فضولی تو حریم شخصی شوهرش چه لزومی داره؟  زندگی دیگران رو به حال خود بگذ ...

یعنی چی مگه شوهر حریم شخصی داره زنو شوهر باهم دیگه نباید هیچ چیز پنهونی داشته باشن 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶