2777
2789
عنوان

چطورمیشه بگم برا شام نیاین؟؟

6619 بازدید | 256 پست

بچع ها ی دوستم و نامزدش هفته ای دوسه بار میان همش هم برا شام میمونن من دوس ندارم شام درس کنم چطوری بگم؟ اخه دوستم ساعت ۵ اینا میاد حتماااا هرجا هم میره میمونه تا نامزدش بیاد دنبالش اونم کارش ساعت ۹ اینا تموم میشه دقیق وقت شام... چکارکنم چطور بگم چ حرکتی بزنم

زندگی زیباست

چرا این همه میاد خونه شما

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذا درست نکن

ی بار تخم مرغ درست کن

ی بار سیب زمینی سرخ کن

😂😂

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
چرا این همه میاد خونه شما

نمیدونم ... منم خجالت میکشم .‌‌ تو اینستا پیام میده ... زنگ میزنه خب دقیقا سر همون ساعت ۴ اینا خب میفهمم میخاد بیاد دیگ 

زندگی زیباست
این دوستم خیلی هم پرروعه اصلا ب فکر جیب طرفو این چیزا نیست فقط ب فکر شکمشه

واااااای 

خب چجوری باهاش دوستی میکنی عزیزم

رابطتو دور نگه دار 

خودش خودشو دعوت میکنه خونت ؟ 

قبلش باهات هماهنگ نمیکنه ؟

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
نه خب این ادم سخته از شام گرفتنش ولا رفت و امدتو کم کن باهاش 

هرکار کردم نمیشه شوهرمم خیلی مهمان دوست باید دومدل غذا یا ی غذا خوب درست کنم منم دوس ندارم . خب اونام خونه دارن چرا اونا دعوت نمیکنن 

زندگی زیباست
نمیدونم ... منم خجالت میکشم .‌‌ تو اینستا پیام میده ... زنگ میزنه خب دقیقا سر همون ساعت ۴ اینا خب می ...

عزیزم وقتی اومد بگو قراره مثلا ساعت ده برم شام خونه مامانم.یه با دوستامون قرار شام بیرون داریم

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
واااااای  خب چجوری باهاش دوستی میکنی عزیزم رابطتو دور نگه دار  خودش خودشو دعوت میکنه خو ...

خب ببین ساعتای۴ عصر ک میشع پیام میده یا زنگ میزنه میگ چکارمیکنی کجایی خب منم چن بار دروغ گفتم نیستم یا مامانم خونمه ولی چقد دروغ بکم اخه... خسته میشم از دروغ... بگم خونم میگ میام 

زندگی زیباست
هرکار کردم نمیشه شوهرمم خیلی مهمان دوست باید دومدل غذا یا ی غذا خوب درست کنم منم دوس ندارم . خب اونا ...

اصلا چنین ادمی مهمونت بشه بهت خوش میگذره ؟

به نظرم ارتباطتت رو خییییلی کم کن ماهی ۲بار اینا 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
عزیزم وقتی اومد بگو قراره مثلا ساعت ده برم شام خونه مامانم.یه با دوستامون قرار شام بیرون داریم

بدبختی اینه ک کل زندگیمو میدونه دقیق میدونه با خانواده هامون مشکل داریم و زیاد رفت و امد نداریم 

زندگی زیباست
اصلا چنین ادمی مهمونت بشه بهت خوش میگذره ؟ به نظرم ارتباطتت رو خییییلی کم کن ماهی ۲بار اینا 

خب چطوری؟ باز مطمئنم فردا ک از خونه ابجیش سیر بشع ب من پیام میده مطمئنم.... خب جی بگم ی بار بگم نیستم دوبار بگم‌.‌.ول نمیکنه ...

من نمیخام کامل قط رابطع کنم میخوام هر ۱۵ روز ی بار بیان 

زندگی زیباست