بچع ها ی دوستم و نامزدش هفته ای دوسه بار میان همش هم برا شام میمونن من دوس ندارم شام درس کنم چطوری بگم؟ اخه دوستم ساعت ۵ اینا میاد حتماااا هرجا هم میره میمونه تا نامزدش بیاد دنبالش اونم کارش ساعت ۹ اینا تموم میشه دقیق وقت شام... چکارکنم چطور بگم چ حرکتی بزنم
بدبختی اینه ک کل زندگیمو میدونه دقیق میدونه با خانواده هامون مشکل داریم و زیاد رفت و امد نداریم ...
خوب پس وقتی اومد خودتو بزن به مریضی.اگه فهم داشته باشه میره.اگرم نه که شامو بده خودش درست کنه.بعدشم جمع و جور کنه و همه جارو مرتب کنه بره.یه چند بار بکن این کارو فک نکنم دیگه سالی یه بارم پیداش بشه
لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
خب وقتی میاد درو باز نکن دو بار باز نکردی یا میفهمه که بعید میدونم یا کلا بگو رفتیم جایی چند وقت تا عادت از سرش بیفته نخیر اینا انگار خیلی زرنگن خونه باباش نمیخوره چون نامزده😂حتما میگن خرجتو نامزدت بده بعد افتادن رو دل شما هر شب رستوران شمان خب شما شوهرتون کجاست که اینا دائم پررو پررو اونجان
چقدر از شوهرت حرصم میگیره.بهش بگو از رفتارهاش خوشم نمیاد .شاید اونم همراهیت کنه
بابا گفتم صدباررررر
خودشم میگ بعد ک میان از این رو ب اون رو میشه.. بعد جالبه دوستم میگه نامزدم خوشش نمیاد کسی بیاد .. داشت درمورد دوستای نامزدش حرف میزد از دهنش پرید گفت خونه کثیف میشه خوشش نمیاد