2777
2789
عنوان

چطورمیشه بگم برا شام نیاین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6619 بازدید | 256 پست
هرکار کردم نمیشه شوهرمم خیلی مهمان دوست باید دومدل غذا یا ی غذا خوب درست کنم منم دوس ندارم . خب اونا ...

دو سه دفعه که شام درست نکنی ، خودشون متوجه میشن

... و من به تو ایمان دارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختی اینه ک کل زندگیمو میدونه دقیق میدونه با خانواده هامون مشکل داریم و زیاد رفت و امد نداریم  ...

خوب پس وقتی اومد خودتو بزن به مریضی.اگه فهم داشته باشه میره.اگرم نه که شامو بده خودش درست کنه.بعدشم جمع و جور کنه و همه جارو مرتب کنه بره.یه چند بار بکن این کارو فک نکنم دیگه سالی یه بارم پیداش بشه

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
بهش بگو من حوصله ندارم

گفتم بابا....اون شب برنج و کباب تابع ای و مرغ گذاشتم بعد یکم قرمه سبزی تو یخچال بود شوهرم گفت داغ کن بیار ..

بدم میاد خب‌.‌ طرفم خونه داره چرا اون نمیگع بیا

زندگی زیباست

خب وقتی میاد درو باز نکن دو بار باز نکردی یا میفهمه که بعید میدونم یا کلا بگو رفتیم جایی چند وقت تا عادت از سرش بیفته نخیر اینا انگار خیلی زرنگن خونه باباش نمیخوره چون نامزده😂حتما میگن خرجتو نامزدت بده بعد افتادن رو دل شما هر شب رستوران شمان خب شما شوهرتون کجاست که اینا دائم پررو پررو اونجان

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
خوب پس وقتی اومد خودتو بزن به مریضی.اگه فهم داشته باشه میره.اگرم نه که شامو بده خودش درست کنه.بعدشم ...

خجالت مبکشم ازهمه بدتر شوهرم دعوام میکنه خب... ن بابا ی لیوان اب نمیزنه فقط میخوره و ساعت ۱۲ هم میرن 

زندگی زیباست
گفتم بابا....اون شب برنج و کباب تابع ای و مرغ گذاشتم بعد یکم قرمه سبزی تو یخچال بود شوهرم گفت داغ کن ...

چقدر از شوهرت حرصم میگیره.بهش بگو از رفتارهاش خوشم نمیاد .شاید اونم همراهیت کنه

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
خب وقتی میاد درو باز نکن دو بار باز نکردی یا میفهمه که بعید میدونم یا کلا بگو رفتیم جایی چند وقت تا ...

شوهرم عشق مهمون داره دیگه..

ن این دوستم مادرش ازدواج کرده پدر نداره مدام ازخونه فراریه روزا خونه خواهر یا دوستاش... شبا هم پیش نامزدش در طول هقته شاید یه شب خونه مادرش باشه

زندگی زیباست
چقدر از شوهرت حرصم میگیره.بهش بگو از رفتارهاش خوشم نمیاد .شاید اونم همراهیت کنه

بابا گفتم صدباررررر 

خودشم میگ بعد ک میان از این رو ب اون رو میشه.. بعد جالبه دوستم میگه نامزدم خوشش نمیاد کسی بیاد .. داشت درمورد دوستای نامزدش حرف میزد از دهنش پرید گفت خونه کثیف میشه خوشش نمیاد

زندگی زیباست