2777
2789
عنوان

چطورمیشه بگم برا شام نیاین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6619 بازدید | 256 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی بدش رو بگو پیش شوهرت  بعدش هم باهاش قطع رابطه کن  راحت میشی عزیزم

اخه کسیو نداریم دیگ رفت و امد کنیم..

شوهرمم ازشون خوشش نمیادا ولی بخاطر اینک تنهااییم اونام میدونن تنهاییم ک همش میان اخه ازکل زندگیمون خبردارن 

زندگی زیباست
خب چطوری؟ باز مطمئنم فردا ک از خونه ابجیش سیر بشع ب من پیام میده مطمئنم.... خب جی بگم ی بار بگم نیست ...

دقیقا بگو نیستم نیستم 

بعد مثلا اگه الان ۳ روز یه بتر میاد ۶ روز که گذشت خودت دعوتش کن .بعد اون که ایتقدر پروعه خودش خودشو دعوت میکنه خونتون توهم یه بار خودتو دعوت کن یعنی بهش خبره بده و ...

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
خجالت مبکشم ازهمه بدتر شوهرم دعوام میکنه خب... ن بابا ی لیوان اب نمیزنه فقط میخوره و ساعت ۱۲ هم میرن ...

پس عزیزم موضوع تایپکتو عوض کن.اول باید در مورد شوهرت راهنمایی بگیری.پس حالا که اینقدر همسرت مهمون دوسته خودتو برای اونم بزن به مریضی.بگو کمرم البته دورازجونت گرفته و نمیتونم راه برم.یه دو سه روزی فیلم بازی کن.شاید درست شد

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه

شما چندبار زنگ زد بهانه بیار یا جواب نده یا سرد جواب بده بالاخره روش کم میشه یا مثل خودش باش زنگ بزن بگو کجایی بیام پیشت سه باربری شام بمونی دیگه پیداش نمیشه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
میگم که  شاید فک کنی بد بین و بد ذاتم و حرفام خوب نیس  ولی واقعا از سر تجربه س

اره من مدام میگفتم رفتیم بیرون لازم نیس دو مدل گوشت حتما باشه قارچ و سیب زمینی هم باشخ چ خبره ...

میگفت این خسیسه ...خب اون براش مهم نیست ک من فردا چی میخورم ک .. 

زندگی زیباست
اخه کسیو نداریم دیگ رفت و امد کنیم.. شوهرمم ازشون خوشش نمیادا ولی بخاطر اینک تنهااییم اونام میدونن ...

واااااااای این رابطه سمیه سمیییییی

یعنی چی کسیو نداریم 

حتما میتونی دوست جدید پیدا کنی 

به نظرم که خییییییلی ارتباطتت رو کم کن 

شهر کوچیکی هستی ؟

کدوم شهری ؟

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
واااااااای این رابطه سمیه سمیییییی یعنی چی کسیو داریم  حتما میتونی دوست جدید پیدا کن ...

خراسان شمالی

خب خانواده پدریم کلا تو استان ما نیستن با خانواده همسرمم اختلاف داریم رفت و امد نداریم... همسرم غر میزنه اخه.... ب نطر شما چطور میتونم این رابطع رو کم کنم؟ صد دفعه بهش گفتم گم کنیم من از رفت و اما زیاد بدم میاد دوست ندارم 

زندگی زیباست
اخه کسیو نداریم دیگ رفت و امد کنیم.. شوهرمم ازشون خوشش نمیادا ولی بخاطر اینک تنهااییم اونام میدونن ...

عزیزم اگه اینقدر صمیمی شدید که ازهمه چیتون خبر دارن دیگه شام انچنانی معنایی نداره خودمونی شو غذای ساده بپز خودتم راحت کن . محل شوهرتم نده حرفیم زده خودت جلوجلو بگو ببخشید کمرم درد میکرد

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
2790
2778
2791
2779
2792