بچع ها ی دوستم و نامزدش هفته ای دوسه بار میان همش هم برا شام میمونن من دوس ندارم شام درس کنم چطوری بگم؟ اخه دوستم ساعت ۵ اینا میاد حتماااا هرجا هم میره میمونه تا نامزدش بیاد دنبالش اونم کارش ساعت ۹ اینا تموم میشه دقیق وقت شام... چکارکنم چطور بگم چ حرکتی بزنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب چطوری؟ باز مطمئنم فردا ک از خونه ابجیش سیر بشع ب من پیام میده مطمئنم.... خب جی بگم ی بار بگم نیست ...
دقیقا بگو نیستم نیستم
بعد مثلا اگه الان ۳ روز یه بتر میاد ۶ روز که گذشت خودت دعوتش کن .بعد اون که ایتقدر پروعه خودش خودشو دعوت میکنه خونتون توهم یه بار خودتو دعوت کن یعنی بهش خبره بده و ...
خجالت مبکشم ازهمه بدتر شوهرم دعوام میکنه خب... ن بابا ی لیوان اب نمیزنه فقط میخوره و ساعت ۱۲ هم میرن ...
پس عزیزم موضوع تایپکتو عوض کن.اول باید در مورد شوهرت راهنمایی بگیری.پس حالا که اینقدر همسرت مهمون دوسته خودتو برای اونم بزن به مریضی.بگو کمرم البته دورازجونت گرفته و نمیتونم راه برم.یه دو سه روزی فیلم بازی کن.شاید درست شد
لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
شما چندبار زنگ زد بهانه بیار یا جواب نده یا سرد جواب بده بالاخره روش کم میشه یا مثل خودش باش زنگ بزن بگو کجایی بیام پیشت سه باربری شام بمونی دیگه پیداش نمیشه
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
واااااااای این رابطه سمیه سمیییییی یعنی چی کسیو داریم حتما میتونی دوست جدید پیدا کن ...
خراسان شمالی
خب خانواده پدریم کلا تو استان ما نیستن با خانواده همسرمم اختلاف داریم رفت و امد نداریم... همسرم غر میزنه اخه.... ب نطر شما چطور میتونم این رابطع رو کم کنم؟ صد دفعه بهش گفتم گم کنیم من از رفت و اما زیاد بدم میاد دوست ندارم