2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095423 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلسا جان منم دقیقا همین سه تا موردومیخوام.تامپون میگن باشه بهتره چون ممکنه چسبندگی بعداز عمل ایجادشه.بعضی از دکترها هم نمیزارن البته فرقی نداره بنظرم چون نزارن هم باز بینی کیپ میشه.البته اگه انحراف داشته باشی باید یچیزی بزارن انگار یاتامپون یا یچیز دیگه که اسمشونمیدونم مثل یه لوله کوچیک :))))
اخه بخیه ها اون موقع خیلی سست هستن! خطرناکه بهشون دست بزنی نه کاری نداشته باش برای قالب که کاری با توی بینی ات نداره برای بخیه هم اگه خیلی حساسی خیلی اروم با گوش پاک کن البته فقط همون پایین هارو
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
دوستان یه سوال...من پنج شنبه وقت عمل دارم...میترسم تا اون روز پری...بشم...به نظرتون تا اون روز چیکار کنم؟!!خیلی استرس دارم.......
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
سلام به همگی من تازه عضو شدم، مرسی از بچه هایی که شرح مطب گردی میزارن خیلی کمک میکنه من بینیم استخونی و کم کاره خیلی دوست دارم عمل کنم اما خانواده مخالفن، شمال هستم و هنوز مطب گردی رو شروع نکردم کسی دکتر خوب شمال میشناسه؟
نیلوفر آبی عزیز یادمه گفتی میخوای با دکتر مطهری عمل کنی منم باهاش وقت مشاوره گرفتم واسه چند هفته دیگه الانم میخوای با همون عمل کنی؟ نمومنه دیدی ازش؟ خیلی دلم میخواد ازش نمونه ببینم
صبا جون با دکتر مطهری ساری.....به نظرت چه قرصی الان بخورم که اثر کنه؟!! مائده جون...آخه بعضی از بچه ها اینجا گفتن که دکترا عمل نمیکنن...من که مشکلی ندارم اگه عمل کنه...نمیخوام وقت عمل عقب بیافته....واسه همین نگرانم...شاید ماله استرس باشه که الان یکم تغییرات فیزیکیم ظاهر شده چون زمان اصلیش هفته آینده هست.....
مامان سپهر جون...آره گلم شنبه رفتم واسه مشاوره...از اعتماد به نفسش و تخصصش خوشم اومد....آدم تحصیل کرده و مطلعی هست...نمونه ندیدم جز همون دوستم که 1ماه پیش عملیده بود....کارش طبیعی هست و تا الان نا راضی ندیدم...دستش یه کم میره..یعنی فقط رفع نقص میکنه کمی قوس زنونه میده و تا زمانی که لازم نباشه پره ها رو دست نمیزنه....من دوست دارم یکم معلوم باشه که عمل کردم..یعنی طبیعی شیک...گفتن باید تاکیید کنم تا یکم بیشتر دست بزنه...عمل هم بیمارستان شفا هستش....
اصلا نیازی نیست به دکتر بگـــــــــی که! وقتی رفتی کلینیک، به پرستار بگو پریودم! اونا یه شورتکس مخصوص بهت میدن فقط یه پد داشته باش با خودت من پریود بودم موقع عملم
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش