2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095423 بازدید | 66696 پست
نیلوفر جونم منم از تخصصش شنیدم استاد دختر خالم بود و ازش خیلی تعریف میکنه ای کاش میشد عکس دوستتو ببینم من از منشیش پرسیدم گفت اگه شنبه ها بیای بشینی میتونی نمونه ببینی حالا میخوام برم برات طراحی هم کرد؟ میشه عکس دوستتو ببینم؟ چی شد این همه راه تا ساری اومدی واسه عمل؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان سپهر..اول اینکه از تنفسم نگران بودم که به این اعتماد مثبت و خوبی دارم....از مدل بینی دوستم بدم نیومد..هرچند من ترجیح میدم یکم بیشتر رو بینی من کار کنه....و اینکه قیمتش خوب بود واسم ..تهران الکی گرون شده.....عکس دوستم رو واست میفرستم....
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
مامان سپهر این عکس های دوستم برای 25 روزه گیش هست که هنوز ورم داره....امیدوارم کمکت کنه گلم...ایشالا تا چند روز دیگه عکسای خودم رو میزارم......
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
از دوستان با تجربه یه سوال دارم یه چند روزیه ورمهام کم کم داره میره توى یکى از عکسام معلومه یه سوراخه یه میلى رو توک بینیم اومده ، به نظرتون چیه ؟ مثل جاى ابله میمونه !
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
من از دکتر و نتیجه عملم تا این لحظه راضیم خودم طبیعى خواستم ، اخلاق دکتر عالیه و بعد عمل من هفت بار ازم خاست که برم مطبش و چسبام رو فقط خودش تعویض کرد و منشیهاش هیچ کارى نداشتن اما هیچ ویزیتى نگرفت قوز بینیم هنوز از بین نرفته اما تو طراحیش تاکید کرد که اونو برطرف میکنه حالا نمیدونم ورمه یا ایراد کارشه
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
الهام مطمئن باش ورمه, دیروز خود دکتر میکفت بعضی دکترا قوز رو کامل برطرف نمیکنن , به بهانه اینکه طبیعی باشه. کفت اما بنظر من یه بینى هرجقدر هم طبیعی عمل شه, باید کامل قوز رو برداشت. mry82 عزیزم ساعت 5 به بعد مطب باش, نمونه ها میان. حتى وقتى ویزیت شدی میتونى بشینی تو مطب, منشی هاش خیلی مهربونن, کاری ندارن
بچه ها دوستم 10 روز دیگه عمل داره، همزمان رفته دکتر پوست پوستشو داره پاکسازی میکنه الان صورتش پر از جوش و پوسته پوستس. میگه اشکالی نداره برای عکسایی که قبل عمل باید بندازم به صورتم کرم بزنم؟ روز عمل چطور؟ میتونه به صورتش بجز بینیش کرم بزنه؟
الهام جون مبارکه عزیزم خیلی طبیعی و عالی شده اصلا مشخص نیست سبکه برزنجی خیلی خارجیه باکلاسه ایول لبتم خیلی خوب شده من اینجوری طبیعی دوس دارم یه سی سی زدی؟
دلم فقط آرامش میخواد...