2777
2789
عنوان

تک فرزندم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 57 پست
بخاطر این اینحرفارو میززن چون خانواده های ایرانی عادت کردن ک همیشههه ی پسر باشه ک تو پیری بیفته به ج ...

فقط ایران اینطوریه هیچ کشوری اینطوری نیست با این فرهنگشون

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.
پسر به هیچ دردی نمیخوره زن که میگیره دیگه کلا یادش میره مادر پدری هم داشته  تک تک اطرافیانم از ...

دخترم معلوم نیست زیر دست کی بره شوهرش بهش خیانت کنه..دست بزن داشته باسه خانواده شوهرش اذیتش کنن..کلا بچه دردسره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور  اصلا شاید یه نفر دختر دوست داشت حتما باید یه پسرم داشته باشه که بهش هی گیر ندین؟

بابا ملت همینن دیگه من الان ی پسر دارم  همه میگن ی دختر بیار حتما  بابا گیریم اوردیمو پسر شد اونم 

بقیه رو بیخیال مردم زیادی زر میزنن من یه دختر دارم حالا میخام دومی رو هم بیارم و دختر باشه! 

اره اصلا هروقت این حرفا رو میزنن دوست داشتم کاش پسر بودم از بس چرت و پرت میگن

منم یه پسر دارم اگه تا دوسه ماه دیگه حامله نشم کلا دیگه نمیخوام بچه

انشالله ک اونچیزی ک دلت میخاد و خدا برات بهترین میدونه اتفاق بیفته..یوقتایی اگ شرایط زندگی خوب باشه و خود ادم تواناییشو داشته باشه بچه دوم بیاره خوبه ولی من حتی اگ شرایطشم داشته باشم دلم میخاد فقط همین ی بچه رو داشته باشم ..انشالله ک برای شما بهترین پیش بیاد 

اخه بابام خیاطه من که نمیتونم کاری کنم یا توانایی انجام دادن کارای سختو ندارم خب بالاخره پسر خیلی ت ...

من خودم یه پسردارم دومیمم توراه......ب نظرمن ایناک هی دختروپسرمیکنن....اشتباهه....خداکنه خدااگ ب آدم بچه میده صالحشوبده....چ پسرچ دختر......درسته میگن دخترغم خوارپدر ومادره ولی چ بسا بعضی دختراخیلی بی عاطفه باشن...

دخترم معلوم نیست زیر دست کی بره شوهرش بهش خیانت کنه..دست بزن داشته باسه خانواده شوهرش اذیتش کنن..کلا ...

اینو کاملا موافقم😂😂خودمم بچه دوست ندارم

فقط ایران اینطوریه هیچ کشوری اینطوری نیست با این فرهنگشون

چون کشورای دیگ بین دختر و پسر تا اینحد فرق نمیذارن و باهم برابرن پس براشون فرقی نداره ولی ایران داره برمیگرده به ۱۰۰سال پیش بازم دختر کشی و بازم پسرسالاری

بابا ملت همینن دیگه من الان ی پسر دارم  همه میگن ی دختر بیار حتما  بابا گیریم اوردیمو پسر ...

وای خدایااا یعنی به دخترم‌گیر میدن خاک تو سرشون

بچه ها حالافهمیدم چرا تو روستا زیادبچه میارن اینو ب عینه دیدم 

توروستاها سرگرمی و تفریح ازبس نیس بعضا هم که نصف فصل سال بیکارن  اونوقت زنا میبینن مرداشون بیکار موندن و ممکنه کاردستشون بدن بچه میارن تا سرگرمی شه

اخه بابام خیاطه من که نمیتونم کاری کنم یا توانایی انجام دادن کارای سختو ندارم خب بالاخره پسر خیلی ت ...

اخه چرا این شایعه رو درست میکنین که توانایی ما خانوما کمتره . ابجی گلم ببین من علی رغم مخالفت همه خونه رو خودم رنگ کردم بعد شاطرافیانم دیدن تعجب کردن . جوری که بابام میگه دخترمن هم دختره هم پسر .منم تک بچه ام .