2777
2789
عنوان

تک فرزندم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 57 پست
من خودم یه پسردارم دومیمم توراه......ب نظرمن ایناک هی دختروپسرمیکنن....اشتباهه....خداکنه خدااگ ب آدم ...

بله صد در صد

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چرا این شایعه رو درست میکنین که توانایی ما خانوما کمتره . ابجی گلم ببین من علی رغم مخالفت همه خو ...

عزیزم چنسالته؟رفتار پدر و مادرت از اول باهات چطور بوده؟تک فرزندی خوبه؟ 

چون کشورای دیگ بین دختر و پسر تا اینحد فرق نمیذارن و باهم برابرن پس براشون فرقی نداره ولی ایران داره ...

از همون اولشم این فرهنگ بین ایرانیا بود و هنوزم هست

من خودم یه پسردارم دومیمم توراه......ب نظرمن ایناک هی دختروپسرمیکنن....اشتباهه....خداکنه خدااگ ب آدم ...

والا من یه خاله داشتم همین مادربزرگم رو دق داد... شوهرش حقوق بگیر وضع آنچنانی.. رفت طلاق سوری گرفت که نصف حقوق مامانبزرگم بکیره با شوهرش هم زندگی میکرد در صورتی که مامانبزگم مریض بود پرستار داشت هزینش زیاد میشد اما این نصف حقوقش برمیداست تا مامانبزرگم فوت کرد یک هفته بعدش رفت دوباره با شوهرش  عقد داعم کرد که حقوقش قطع بشه فقط میخواست مادرش رو دق بده 

اخه چرا این شایعه رو درست میکنین که توانایی ما خانوما کمتره . ابجی گلم ببین من علی رغم مخالفت همه خو ...

واااقعااا 

افرین بهت خیلی خوشم اومد قدرت یه زنو نشون دادی😂😂

عزیزم چنسالته؟رفتار پدر و مادرت از اول باهات چطور بوده؟تک فرزندی خوبه؟ 

من سی ویک سالمه. برخلاف فکر بقیه که میگن تک فرزندی خوش به حالت همه چی برات اماده. بوده واینا نه اصلا اینطور نبود من سیستمم از کلاس پنجم ابتداییم خراب شد بابام دیگه درست نکرد تا دو سال بعد کنکوردادنم .موقع پیش دانشگاهیم که همه دانش اموزا گوشی داشتن من اصلا گوشی نداشتم وهیچکدوم از اردوهای‌مدرسه از اول ابندایی تا پایان تحصیلم نرفتم .و........  تک. فرزندی زیاد خوب نیس. 

من از لحاظ دلسوزی برای پدر و مادر گفتم که دختر دلسوزه  شما یه موضوع دیگه ای رو گفتین

بله صد البته حالا همینم بگیر نگیر داره موضوع خالم گفتم تو همین تاپیک بخون بخدا ار بدونی خالم چه بر سر مادربزرگم آورد  

میتونم بپرسم چنسالته؟من بیصبرانه منتظرم دخترم بزرگ شه باهاش رفیق شم و خیلی برنامه ها براش دارم.. تک ...

۱۶ سالمه

من والا از تک فرزندی راضیم هیچکس نیست هی اذیتت کنه و اینا بچه های دور و اطرافم همش میگن خوش به حالت😂😂

بنظر من تک فرزندی خیلیم خوبه الکی میگن یه نفر پشتت باشه الان تو این دوره زمونه هیچکس پشت ادم نیست تک فرزند که باشی خودت رو پای خودت وایمیستی

والا من یه خاله داشتم همین مادربزرگم رو دق داد... شوهرش حقوق بگیر وضع آنچنانی.. رفت طلاق سوری گرفت ک ...

ببین میگم ک خدا انشاالله وقتی بچه میده سالم وصالحشوبده....دختروپسرفرقی نمیکنه.....من خودم عروسم مادرشوهرماپرستاری کردم ب قول پدرشوهرم کارایی ک من کردم دختراش درحقش نمیکردن......خدا اولادصالح قسمت همه بکنه...