2777
2789
عنوان

تک فرزندم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 57 پست
عزیزم چنسالته؟رفتار پدر و مادرت از اول باهات چطور بوده؟تک فرزندی خوبه؟ 

رفتار پدر و مادرم خدایی خیلی خوبه شاید بعضی وقتا پدرم عصبانی بشه و یه چیزایی بگه ولی هیچوقت بهم نگفتن چرا تو دختری

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.
من سی ویک سالمه. برخلاف فکر بقیه که میگن تک فرزندی خوش به حالت همه چی برات اماده. بوده واینا نه اصلا ...

خب ببین تک فرزندی وقتی خوبه که همه چی واست فراهم باشه

وگرنه هیچکدومش  بدرد نمیخوره

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سی ویک سالمه. برخلاف فکر بقیه که میگن تک فرزندی خوش به حالت همه چی برات اماده. بوده واینا نه اصلا ...

ممنون عزیزم ک جوابمو دادی انشالله خدا برا پدرو مادرت حفظت کنه و زندگیت پر از موفقیت و خوشبختی باشه

۱۶ سالمه من والا از تک فرزندی راضیم هیچکس نیست هی اذیتت کنه و اینا بچه های دور و اطرافم همش میگن خو ...

عزیزم 😍😍‌انشالله ک همیشه همه چی برات عاااالی باشه..منم خواهر و برادر دارم ولی انگار باداشتنشون بیشتر اذیت شدم همش دلم میخاست تک فرزند باشم..درصورتی خواهر و برادر داشتن خوبه ک خودت بتونی برادر و خواهرتو انتخاب کنی😁

رفتار پدر و مادرم خدایی خیلی خوبه شاید بعضی وقتا پدرم عصبانی بشه و یه چیزایی بگه ولی هیچوقت بهم نگفت ...

خداروشکر افرین بهشون همین از همه مهمتره پس به حرفای دیگران هیییچ اهمیتی نده عزیزم بحرف دیگران گوش بدی فقط باهات عمرتو هدر بدی هیچوقتم دهنشون بسته نمیشه.. من و همسرمم عاشق دختریم انشالله بتونیم اینده خوبی براش بسازیم و خوب تربیتش کنیم 

والا من یه خاله داشتم همین مادربزرگم رو دق داد... شوهرش حقوق بگیر وضع آنچنانی.. رفت طلاق سوری گرفت ک ...

عجب ذات خرابی. بجای ب مادره کمک کنه خدا بش شوهر پولدار داده اینجوری کرده.حقشه شوهرش راستکی طلاقش ده یا بیوه شه . بعدم طلاق سوری بود میخاسین ب اون ارگان اطلاع بدین تا حقوقش آجرشه . چون قانونی جرمه . اصن هنگم از کامنتت

اینا ک میگن اه  پسر پیف پیف باز ازونور بوم‌افتادن و فرقی با اینا ک‌میگن دختر بده پسر خوبه ندارن چون هردو تبعیض جنسیتی قاعلن و اشتباس

بعضیا دختردوستن بعضیا پسر دوست حالا اگ برعکسش گیرشون اومد بازم بچشونو میخان 

دوم بچه با هر جنسیت خوبش خوبه ن بدش . کسی پسر بد رو ب دختر خوب ترجیح نمیده و بلعکس .

اینکه ک کسی دختر دوسته چون دخترداره حق نداره ب کسی ک پسر داره فخر بفروشه و بلعکس

اکثرن از هردو جنسو میخان داشته باشن هردوشم ی خوبیا و ی بدیایی داره هردوشم دهن ننه بابا سرویس میشه تا بزرگیشونو ب بعد

چقد پسر دخترجنس گفتم😊