2777
2789

من شوهرم خیلی خنثی و بی تفاوته 

وقتی یه اتفاقی میافته  یک جمله میگه و آدم رو تا فیخالدون میسوزونه بعدش میره یه گوشه ساکت میشینه 

اونوقت من جلیز ولیز میزنم خیلی ناراحت میشم

بعد کاملا بی تفاوت میشینه 

منم دیگه زورم نمیرسه فحش میدم

بهش میگم اگر ما برات مهم نیستیم خوب برو

یع جوابایی میده آدم کباب میشه یعنی قلبم میسوزه

منم فقط جیغ میزنم فحش میدم

بعدش حسابی احساس عجز میکنم . . .

نصیحت نکنید چون خودم استاد روانشناسی هستم نمیخوام کسی بهم آموزش بده یا اینکه بهم بگه مریض میشی و این حرفها چدن همه رو خودم میدونم

فقط میخوام کسی همدرد منه باهام همراهی کنه و اونم از مشکلاتش بگه کمی آروم بشم

چون الان مغزم میخواد منفجر بشه

فقط اونجا که گفتی استاد روانشناسی هستی😐🤣

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

فحش نمیدم ولی مثل بمب منفجر میشم

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

من در هر شرایط فحش میدم

اینجا خیلی مودبم💔😂

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

شوهر منم  

ولی به من نه از یه نفر دیگه عصبانی باشه آره 

ولی به من تا حالا حرف بد نزده 

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

اگه استاد روانشناسی هستی پس چرا راه حلی نداری؟

نینی‌سایت ریلتی‌شوی مورد علاقه‌ی منه، اینجام که روی واقعی آدما رو ببینم. از کمک کردن وقتایی که می‌تونم، مهربونی و گرفتن گیر استدلال‌های آدما خوشم میاد؛ محرک نظری که داری می‌خونی احتمالاً یکی از این سه‌تا است.

من مجردم ولی اره منم با داداشام بحثم بگیره خیلی فحش میدم مخصوصا داداش اخری که فقط گنده میگه.یعنی یه کلمه ترشیده میخواد بگه ها ولی قبل وبعدش انقدر چیزای بد دیگه میگه که ادم از شدت شکستن قلبش واینکه یکم اروم بشه مجبوربه فحش میشه

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ