2777
2789
عنوان

سعی کنید پرو باشید تو زندگیتون

259 بازدید | 20 پست

اصلا کم توقع نباشید

از پاتنرتون، شوهرتون، پدر مادرتون سعی کنید طلب کنید هی بگید اینو میخوام اونو میخوام.مثل من ساده نباشید هی نگید وای نه روم نمیشه چرا برام بخره خودم میخرم فلان

چون با چشمای خودتون میبینید چجوری برای یکی دیگه خرج میکنن و از جون مایه میزارن اونوقت دو دستی میزنید تو سرتون.

نه تنها ارزشتون رو نمیدونن تازه به چشمشون هم نمیاد

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیدم که خرج کنن واسه یکی دیگه و من نگم منم میخوام ولی میگم مهم نیس واسه هر کی میخوان خرج کنن خودم ...

شوهرت بره برای یه زنه دیگه خرج کنه خوشحال میشی مثلا؟

میگی عه برای من طلا نخرید رفت برای یه زن دیگه خرید منم پولامو جمع میکتم برای خودم میخرم؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

دوست ندارم منفور و زورگو به چشم بیام اما این به معنی بی زبون و مظلوم بودن هم نیست

تا حالا شده ازت تشکر کنن وای تو چقدر خوبی که هیچی از ما نمیخوای؟؟بیا اینم جایزه همه فداکاری هات؟یا مثلا قدرتو بدونن و حتی زبونی ازت تشکر کنن؟

سلیطگی خوب نیس الانم ک گرونیه نمیشه هی بگی این میخام اون میخام .همه ام اینطوری نیستن ک اگرکم خرج کنی ...

چرا من برای هرکی کم توقع بودم گفتم نه چرا برای من خرج کنه گناه داره پول نداره رفت برای یکی دیگه خرج کرد حتی پدرمادرم

به نظرم تئوری درستی بود

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

2790
2778
2791
2779
2792