2777
2789
عنوان

کیا وقتی عصبانی میشن فحش میدن بیایید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 29 پست

اتفاقا فحش دادن خیلی خوبه ادمو خالی میکنه من اگه تنها باشم فحش میدم ولی اگه شوهرم باشه خونه چون بدش میاد اون بجام فحش میده من دلم خنک میشه🤭

وقتی یکی روی خوش بهتون نشون میده، به این معنیه که ؛ من انسانم ! و تصور میکنم تو هم انسانی ! نه اینکه من یه ساده لوحم بیا سوارم شو :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بش بگو نه خودت برام مهمی نه حرفااات.....

خیلی ریلکس خودتو نشون بده من این کار و میکنم

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

من وحشتناک عصبانی میشم فوش میدم حتی طرف مقابلم رو کتک میزنم

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

دقیقا مثل منی 

خدا شاهده چنان با سیاست و آرامش حرف میزنه و منو از درون میسوزونه که فقط فحش دادن بهش آرومم میکنه فحشم میدم دقیقا مثل شما جوابم رو نمیده سرشو میکنه تو گوشی یا کنترل رو میگیره دستش نه از درون بهم میریزه نه ظاهرش اصلا چطور بگم بی محل میکنه یجورایی 

من دست بزن داشتم از وقتی معلم شدم خودمو کنترل کردم و این اخلاقو کنار گذاشتم فحش هم فقط میگم گاو بیشعور همونم کنار گذاشتم وقتی عصبانی میشم فقط لجباز میشم نمیزارم طرفم حرفشو بزنه

بگو حاضر جوابی بلد نیستم    

حاضر جوابی یه هنر مال آدم های بد ذات که مغزشون دائم در گیر بقیه ست و آمادگی دارن جواب هر چیزی رو سریع بدن

ولی آدمهایی مثل من که اصلا به کسی فکر نمیکنیم و سرمون بکار خودمونه آمادگیشو نداریم که جواب بدیم از سرناچاری و بی پناهی جیغ میزنیم

فقط اونجا که گفتی استاد روانشناسی هستی😐🤣

منظورم اینه که اونقدر کتاب روانشناسی خوندم که میدونم اینکار اشتباهه و به خاطر همین هم هست که دارم اینجا مطرح میکنم و احتیاج به موعظه و شعار روانشناسی ندارم