2821
2789
عنوان

بدون عنوان

122 بازدید | 5 پست

خانم محترم @این_نیزبگذرد777 باید به عرصه برسونم شکر خدا زندگیم عالیه شوهرم برام جونشم میده تو نگران من نباش مثل چی میترسی میای تو تاپیکت به من حرف میزنی بعدشم فوری قفل میکنی خخخخ ترسویی بدبخت ب خاطر همین زبونت که شوهرت دیوونه شده وگرنه تو لیاقت دلسوزی من نداشتی من چقدر غصه تورو خوردم حیف من الحق که نفهمی

خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️

میدونی من مثل تو آویزون خدا زده نبودم شاید ی دور مشکل داشتم با شوهرم ولی کاری کردم که الان جونشم برام میده باهمین حرفات مشخص شد چی هستی حیف شوهرت @این_نیزبگذرد777

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونی من مثل تو آویزون خدا زده نبودم شاید ی دور مشکل داشتم با شوهرم ولی کاری کردم که الان جونشم بر ...

دلم نمیخواست دلت رو بشکنم ولی چون تو دلم رو شکوندی نتونستم جلوی خودم رو بگیرم خدا بهتر میدونه بد ناراحت شدم از دستت چون من فقط برای دلسوزی توتاپیکت شرکت میکردم چقدر غصه تورو خوردم ولی تو لیاقت غصه خوردن رو نداشتی

میدونی من مثل تو آویزون خدا زده نبودم شاید ی دور مشکل داشتم با شوهرم ولی کاری کردم که الان جونشم بر ...

اصلا تو خجالت نکشیدی من ایقدر گفتم تو مقصر نیستی و... کلی پشتت دراومدم اومدی هرچی دهنت اومد ب من گفتی رفتی واقعا خیلی بی آب و چشمی