2777
2789
عنوان

رابطه سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 94 پست
ای خدا دیونه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

والا بخدا از عکس میترسه من عکس قدیمام بزارم سیبیلام بافته میشدن نامرد عکسم نگه داشته میگه هروقت دلم میگیره نگاه میکنم میخندم عکسای دوره ی راهنمایی که دیدین چجورین😑😂😂😂😂😂

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بخدا از عکس میترسه من عکس قدیمام بزارم سیبیلام بافته میشدن نامرد عکسم نگه داشته میگه هروقت دلم ...

یا خدا 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یک دلیل میتونه داشته باشه و اونم این که پسره اسگله وقتی این‌ همه دختر ریخته با یکی که ندیده بمونه او ...

نه فقط مورد اول.‌.کسبکه دوسدختر زیاد داشت باشه نهایت ی روز چت کنخ..اوسگولم رد کرده..

خوشبحالش عمل کرده  من بافیلتر درستش کنم خلاصه اون خوشش بیاد چه خاکی توسرم کنم اونوقت😂😂

تو با اسنپ چت عکس بگیر بببن چجور میشی بعدهم بهش بگو میخوام دماغم عمل کنم گوشتیه

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره
خیلی وابستش کردم ب خودم بخدا چت کردنمون ساده اس ولی باور کن منم یه جوایی دوسش دارم ولی هرچی میخوام ع ...

از  کجا میدونی وابسته شده 

اگه بگی میخوای رابطه رو تموم کنی عکس العمل اش چیه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نه فقط مورد اول.‌.کسبکه دوسدختر زیاد داشت باشه نهایت ی روز چت کنخ..اوسگولم رد کرده..

والله بدبخت اسکول نیست من کلوش کردم یکساله

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

استارتر با اسنپ چت بگیر ، بعضی هاشون خیلی فیلترر ندارن فقط صورتو صاف میکنه. 

عکس بزار حالا چه شکلی هستی مگه 😍😃😃😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂اون میگه از ۲۰۰ متری محلتون هم نمیگذرم چون یبار گفت باخانواده میخوایم بیام یعنی روستا مابگردن ...

وا ما قبل از اینکه لو بریم همیشه تو کوچمون پلاس بود دیه از وقتی لو رفتیم من خونه اونا پلاسم🤣

تو با اسنپ چت عکس بگیر بببن چجور میشی بعدهم بهش بگو میخوام دماغم عمل کنم گوشتیه

بدتر حساس میشه باو 😂🙁 استارتر تا عکس بده زوم میکنه رو دماغش😶

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

از  کجا میدونی وابسته شده  اگه بگی میخوای رابطه رو تموم کنی عکس العمل اش چیه

میگه هم چته مگه من چیزی گفتم یا چیزی ازت خواستم 

برا عید ۱۰ تومن شارژ فرستاد برام انقدر بهش فوحش دادم گفتم مگ من گدا شارژتم گفت خوبی هم بهت نمیاد خلاصه همش دعوا

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
بدتر حساس میشه باو 😂🙁 استارتر تا عکس بده زوم میکنه رو دماغش😶

نه یعنی الان نگه بعد ها بهش بگه که اگه خواس بره به عمل دماغ امیدوار شه نره😂😂😂😂😂