2777
2789
عنوان

رابطه سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 94 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ؟ اتفاقا خیلی باهم خوبیم چت معمولی داریم همشهری هستیم بیشتر درمورد همین چیزا حرف میزنیم  

چه پسر سالمی مال من روز اول رابطه گفت پاشو بیا ببینمت نرفتم اومد در خونمون از بابام ادرس الکی پرسید منم دیدرفت😂 الان ۷ساله باهمیم حیرونیم من پشت کنکوراون بدبخت بی کار بی پول

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره
نه اصلا

بعید میدونم پسره یه سال با دختری مونده باشه که عکس نمیده

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
مگه نمیگی خودتو نمیگی

مدیونی فک کنی خودشه 😂😂💔

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دلم میخواد کات کنم ازاین رابطه دربیام فقط فقط تنها دلیلم ازاین کات عکس دادنه 

من همیشه همیشه با اسنپ چت عکس میگیرم یه دوست داشتم دماغش اندازه لامپ ۲۰۰بود یجوراین دماغ درست میکردعکس میزاشت اینستا لامصب مادرش نمیشناختش الانم دوبار عمل کرده کوچیک شده

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره
چه پسر سالمی مال من روز اول رابطه گفت پاشو بیا ببینمت نرفتم اومد در خونمون از بابام ادرس الکی پرسید ...

😂😂😂اون میگه از ۲۰۰ متری محلتون هم نمیگذرم چون یبار گفت باخانواده میخوایم بیام یعنی روستا مابگردن بهش انقد چی گفتم ک گفت غلط کردم باشه میبرمشون یجا دیگه

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
من بهش گفتم خوشم نمیاد از عکس دادن همینطور بهتره اونم قبول کرد ولی خب هراز گاهی میگه  بخدا همش ...

اگه عکس یا خودتو دید میگه حالا بریم یه دور بزنیم تو ضرر می بینی گلدختر

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

من همیشه همیشه با اسنپ چت عکس میگیرم یه دوست داشتم دماغش اندازه لامپ ۲۰۰بود یجوراین دماغ درست میکردع ...

خوشبحالش عمل کرده 

من بافیلتر درستش کنم خلاصه اون خوشش بیاد چه خاکی توسرم کنم اونوقت😂😂

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من