2777
2789
عنوان

رابطه سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 94 پست
خب اگه اینجوری ادامه پیدا کنه ممکنه بعدن ناراحت شی یکیو میشناختم همین شرایطه تورو داشت پسره گفته بود ...

بخدا پسره هم زیاد قشنگ نیستا ولی میدونی چیه من اعتماد ب نفسم زیر خط فقره اصلا دماغمو دوست ندارم شرایط عمل هم ندارم 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
دلم میخواد کات کنم ازاین رابطه دربیام فقط فقط تنها دلیلم ازاین کات عکس دادنه 

خودت رو با هر چهره ای که هستی دوست داشته باش

یکسری از شما خوششون میاد یکسری نمیاد 

بپذیرش... و دیگه اینطوری رابطه نگیر عزیز... همون اول کار آدما باید هم رو ببینن.. مطمئن باش خودتم اینطوری حس بهتری داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئن باش یه مسئله ای بهش وارده اگه از ده سال پیش حرف میزدی میشد فهمید  ولی الان که رابطه ها ...

خیلی وابستش کردم ب خودم بخدا چت کردنمون ساده اس ولی باور کن منم یه جوایی دوسش دارم ولی هرچی میخوام عکس بدم نمیتونم میترسم از خواسته نشدن میترسم 

بخدا پسره هم زیاد قشنگ نیستا ولی میدونی چیه من اعتماد ب نفسم زیر خط فقره اصلا دماغمو دوست ندارم شرای ...

سعی کن اعتماد بنفس داشته باشی عکستو بفرست کلیم از خودت تعریف کن خودتو دسته‌بالا بگیر چ دلشم بخاد

ما گناه را نمی‌بینیم مگر آنکه زنی مرتکب آن شود...
خودت رو با هر چهره ای که هستی دوست داشته باش یکسری از شما خوششون میاد یکسری نمیاد  بپذیرش... ...

بخدا اولین باره ک با یه پسر یکسال تو رابطم هرچند ک اسمش رابطه نیست 

من مشکلم اعتماد بنفسمه همین😔خودمو دوست ندارم 

خیلی وابستش کردم ب خودم بخدا چت کردنمون ساده اس ولی باور کن منم یه جوایی دوسش دارم ولی هرچی میخوام ع ...

دیر یا زود باید باهاش کنار بیای

در حق خودت بد کردی

وقتی شما عکس نمیدی و ادامه میدی، طرف میاد تصویرسازی میکنه اون زمان اوضاع خیلی خرابتر میشه

خودت میدونی ولی اینجوری خیلی نمیشه ادامه داد هر چی هم بری جلوتر بدتره

دیر یا زود باید باهاش کنار بیای در حق خودت بد کردی وقتی شما عکس نمیدی و ادامه میدی، طرف میاد تصویر ...

بنظرتون چیکار کنم کدوم راه عاقلانه تره 

به نظر من که عکس نده و کات کن.  عکس بدی تازه شروع ماجراس و اونم قطعا دنبال رابطه ی جدی نیست این همه وقت فقط چت کرده. هر چی شدت رابطه کمتر باشه جدا شدن راحت تره.  انقد خاطره نساز که وقتی رفت دیگه نتونی بلند شی

بنظرتون چیکار کنم کدوم راه عاقلانه تره 

بستگی داره چقدر بهش علاقمند هستی و چقدر آدم قوی هستی

اگه خیلی زیاده.. خب ریسکش رو بپذیر و خودت رو نشون بده 

البته اگه می ارزه رابطتتون

چون بهرحال هر اتفاقی ممکنه عزیزم

نمیخوای بگم خدای نکرده شما مشکلی داری ولی زیبایی و پسند کردن واقعا یه موضوع سلیقه ای هستش 

اگه هم فکر میکنی خیلی اوضاع روحیت بهم میریزه و آقا هم نبودش اونقدرا اهمیت نداره.. خب کات کن و دیگه این مدلی نرو تو رابطه

راه سومی نداره یکی از این دو راه رو باید بری

بعد یکسال و نیم سلیقش تو دختر باید دستت اومده باشه 

که چطور پسریه

به نظر من که عکس نده و کات کن.  عکس بدی تازه شروع ماجراس و اونم قطعا دنبال رابطه ی جدی نیست این ...

خودمم تو همین فکرم زیاد هم باهم چت نمیکنیم بعداز ۳ ماه واسه تبریک عید مسیج داد همین 

به نظر من که عکس نده و کات کن.  عکس بدی تازه شروع ماجراس و اونم قطعا دنبال رابطه ی جدی نیست این ...

رابطتو قطع کن اگه واقعا دوستش داری بگو اگه قصد ازدواج داره جدی بیاد جلو اگه نه که این رابطه فقط به تو ضربه میزنه.  این تصورم که اونو به خودت وابسته کردی بریز دور پسرا با دخترا خیلی فرق دارن مطمین باش با قطع این رابطه مشکلی برا اون پیش نمیاد

بستگی داره چقدر بهش علاقمند هستی و چقدر آدم قوی هستی اگه خیلی زیاده.. خب ریسکش رو بپذیر و خودت رو ن ...

همون کات بهتره اینجور کمتر اذیت میشم ولی برا همیشه نه کوتاه مدت ک دوباره پیام بده اینا 

خودمم تو همین فکرم زیاد هم باهم چت نمیکنیم بعداز ۳ ماه واسه تبریک عید مسیج داد همین 

دخترا تو رابطه کلی فانتزی از اینده برا خودشون دارن اما پسرا فقط دنبال یه چیزن و با قطع این مدل رابطه ها هم میرن سراغ بعدی بدون ذره ای ناراحتی.  خودتو وابسته ی ادمایی که میشناسی هم نکن چه برسه به یه پسر غریبه که خودت میگی احتمالا با چند نفر هست.  تو این رابطه ها ذهن ادم خسته میشه.  انرژیتو بزار واسه کارایی که ایندتو بسازی.