2777
2789
عنوان

رابطه سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 94 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا متاهل

ببین خیلی چیزا... میتونه متاهل باشه به قول شما.. میتونه همزمان با شخصی باشه و این رابطه رو همینطوری نگه داشته

یا که نه اینقدر اعتماد به نفس نداره که بره سراغ یه رابطه درست حسابی... 

البته من سن آقا رو نمیدونم مگه یه تینیجر خیلیییی تنها و خالی باشه این رابطه راضیش کنه! 

آقایون خیلی بصری ان اصلا قابل فهم نیست

چرا ؟ اتفاقا خیلی باهم خوبیم چت معمولی داریم همشهری هستیم بیشتر درمورد همین چیزا حرف میزنیم 

همشهری باشید وقتی چهره همو نمیبینید   فقط ازتلفن حرف میزنید   هدفتون چیه از این ادامه ؟ 

وقتی خودت اعتماد بنفس نداری خودتو بد میبینی اونم همین حسومیگیره با افتخار عکس بده و از خودت تعریف کن خودتو دست کم نگیر دیدم کسای ک ببخشید اندازه خر و اسب باهم فرق دارن ولی پسره شیفته اس چون دختره بالامیبره خودشو

نمیخوام گولش بزنم🙄

حالا ت ک خودت نبودی بماند👌🤣

گول چیه؟؟ خب همه با ف.لتر عسک میگیرن دوربین گوشی خیلیییی بد میگیره

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
روم نمیشه میترسم بهش عکس دادم رابطمون خراب شه نتونم مث قبل چت کنم اینا

خب اگه اینجوری ادامه پیدا کنه ممکنه بعدن ناراحت شی یکیو میشناختم همین شرایطه تورو داشت پسره گفته بود بیا ببینمت برا اولین بار اونم رفته بود بعد چون عکسشو ندیده بود گفته بود فکر نمیکردم اصلا اینجوری باشی دخترم کلی ناراحت شده بود😐😑😑🤦‍♀️

ما گناه را نمی‌بینیم مگر آنکه زنی مرتکب آن شود...
ببین خیلی چیزا... میتونه متاهل باشه به قول شما.. میتونه همزمان با شخصی باشه و این رابطه رو همینطوری ...

متاهل که نیست ولی حدس میزنم باچندتای دیگه هم باشه تاحالا بهش فکر نکردم

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
عزیز من نمیدونم پسر خوبی هست یا نه!  ولی چیزی که روشنه اینکه رابطه، رابطه سالمی نیست یا خودت ...

دلم میخواد کات کنم ازاین رابطه دربیام فقط فقط تنها دلیلم ازاین کات عکس دادنه 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
متاهل که نیست ولی حدس میزنم باچندتای دیگه هم باشه تاحالا بهش فکر نکردم

مطمئن باش یه مسئله ای بهش وارده

اگه از ده سال پیش حرف میزدی میشد فهمید 

ولی الان که رابطه ها اینقدر سریع پیش میره و آدما صمیمی میشن و....  محاله ممکنه یه پسر تو حالت عادی بپذیره

شما چرا میخوای با کسی باشی که با افراد دیگه هم هست؟