2777
2789
عنوان

رابطه سمی

1162 بازدید | 94 پست

اگه دونفر به مدت یکسال ونیم باهم درارتباط باشن ،پسره عکس دختره رو ندیده باشه وهمیشه دختر باهاش تلفنی هراز گاهی حرف زده باشه چت معمولی بنظرتون پسره ممکنه وابسته یا عاشق دختره بشه اگ دختره عکس بهش بده پسره قیافش معمولیه 

دختره چون قیافش یکم دماغش بزرگه عکس نمیده 😑😑😑مدیونید اگ فکر کنید خودمم

کنجکاوم فقط بدون پرده حرفتون بزنید

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

باشه من مدیون ولی خودتیی

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر با فی.ل.تر دماغ کوچیک میشه🤣

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.

نمیدونم پسره چه جوری مونده!

اما اگر من باشم تو رابطه ای که عکس طرف رو ندیده باشم نمیتونم بمونم

و اینجوری داری اونو بازیچه دست خودت میدونی

باید عکست رو ببینه،شاید خوشش نیومد و خواست کات کنه

وابستگی خوب نیستاااا وقتی نمیخوای تو رابطه باشی اما وابسته شدی

در حقش داری خیلی بد میکنی

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
نه اصلا

معمولا اینجور موافق طرف رابطه رو جدی نمیگیره اصلا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
این چه مدل دوستیه ؟  یکسال ونیم هم ادامه داره ؟  فقط کات.

چرا ؟

اتفاقا خیلی باهم خوبیم چت معمولی داریم همشهری هستیم بیشتر درمورد همین چیزا حرف میزنیم 

نمیتونم همچین رابطه ای رو بفهمم چرا باید یه پسر یکسال و نیم تو این دوره زمونه با کسی باشه که ندیدش؟ ...

مثلا متاهل

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
نمیدونم پسره چه جوری مونده! اما اگر من باشم تو رابطه ای که عکس طرف رو ندیده باشم نمیتونم بمونم و ا ...

من بهش گفتم خوشم نمیاد از عکس دادن همینطور بهتره اونم قبول کرد ولی خب هراز گاهی میگه 

بخدا همش حس میکنم اون منو تو ذهنش پرنسس تصورمیکنه یا سیندرلا