2777
2789
عنوان

رابطه سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 94 پست
بدتر حساس میشه باو 😂🙁 استارتر تا عکس بده زوم میکنه رو دماغش😶

😂😂😂هیی عمه گور ب گور شی الهی دماغم سر اون رفته حالا بچهاش بخدا همه دماغ عملی ارثیه کلا تو فامیل 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با ی پسر مغرور چت میکردم..عکساش خیلی جذابه بدون ف ی      ل ت ر  و افکت ولی تو چت تصویری اینستا خیلی فرق داشت.پیر و داغون.

عکس پروفشو عوض کرده خیلی جذاب..دیگم ج نمیده😢😢خیلی معروره..اخر نفهمیدم قیافه اصلیش چجوریه؟

😂😂😂هیی عمه گور ب گور شی الهی دماغم سر اون رفته حالا بچهاش بخدا همه دماغ عملی ارثیه کلا تو فامیل&n ...

بابا عکس بده شاید اونقدرام دماغت بزرگ نیست🤌 ب چشم خودت میاد 😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂هیی عمه گور ب گور شی الهی دماغم سر اون رفته حالا بچهاش بخدا همه دماغ عملی ارثیه کلا تو فامیل&n ...

من شکم پهلواز عمه‌هام ارث بردم خیلی بده پاره شدم بس که ورزش کردم گشنه ای کشیدم😶

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره

بچه ها  چرا  همه تعجب کردین  دوستی شون معمولی مثل دو تا هم‌جنس  برا اوقات پر  کردن با هم چت میکنن

پسر  قصد جدی نداره چراا باید  عکس  اسی رو ببینه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نه یعنی الان نگه بعد ها بهش بگه که اگه خواس بره به عمل دماغ امیدوار شه نره😂😂😂😂😂

من ک صندوق دارم منتطرم تا دربیاد عمل کنم ولی شانس من هنوز در نیومدم ۴ ساله اس😑😑تا من دربیام عمل میشه ۵۰ میلیون صندوقم ۱۰ میلیونیه

من ک صندوق دارم منتطرم تا دربیاد عمل کنم ولی شانس من هنوز در نیومدم ۴ ساله اس😑😑تا من دربیام عمل می ...

برو بایکی دعوا کن کاری کن دماغتو هدف بگیره دیه بده بزن دماغو نو کن😂😂😂

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره
والا بخدا از عکس میترسه من عکس قدیمام بزارم سیبیلام بافته میشدن نامرد عکسم نگه داشته میگه هروقت دلم ...

وای دهنت مردم از خنده😂😂😂😂🤣🤣🤣

برو بایکی دعوا کن کاری کن دماغتو هدف بگیره دیه بده بزن دماغو نو کن😂😂😂

یعنی اگ دماغم رو بکشنه میشه عمل زیبایی انجام داد من فکر میکردم فقط گچ میگیرن؟؟

یعنی اگ دماغم رو بکشنه میشه عمل زیبایی انجام داد من فکر میکردم فقط گچ میگیرن؟؟

نه باو نمیدونم حالا نری بزنی خودت ناکار کنی