2789
عنوان

بهم برخورد🙄😒😶

377 بازدید | 24 پست

دو سه روزی قبل عید به مامانم گفتم بریم بیرون برای خرید  بچمم را هم میذاشتم پیش بابام  خلاصه دیروز رفتم خونه مادرشوهرم  مامانم گفت فردا بیا خونم گفتم باشه امروز حوصله نداشتم صلح زنگ زد گفتم میخوام جاروبرقی بکشم مرغم گذاشتم  شاید بیام گفت بیا الان زنگ زد گفت پس بیا و نیومدی گفتم با خنده با بچه اینجا پارتی گرفتیم و گفتم حال ندارم،  گفت حال نداری یا کار نداری  گفتم حال ندارم گفت مثله خالت شدی منم گفتم تو هم شبیه اون خاله شدی  با خنده و مسخره بهش گفتم ، پرید بهم گفت یعنی من تیغ زنم مثله اون خالت؟ گفتم به خنده آره هر چی فحش بود بارم کردم تو گوه خوردی آشغال عوصی بیشعور  ...گوشی رو دادم بچه دیدم داره میگه مثله مامانت آشغال و عوضی و بیشعور و......نباش و ...بچه نمیفهمه ۲سالشه   ،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانا چشونه😐

خدایی فکر نکنم هیچ مامانی اینجور باشه

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎

من ربط خرید با بحث تلفنی رو متوجه نشدم

کارت خیلی بد بود مامانت دعوتت میکنه و تدارک میبینه ، نمیری

آیا گرونی تقصیر مادرت بوده ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

خب تو بد کردی

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
وا خب حالا یه امروز نرفتم  چه دلیل داره اینهمه فحش بده!

واسه اینکه بهت احترام گذاشته دعوتت کرده و برات تدارک دیده ، ولی با نرفتنت خستگی رو به تنش گذاشتی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻