2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من خودم چند وقت پیش عمل لاغری انجام دادم و خیلی راضیم و الانم خیلی راحتم. پیش دکتر ملک پور این عمل رو انجام دادم که هر چی از خدمات، پرنسل، رفتار و عملشون بگم کمه. البته اونموقع دکتر بودن الان پروفسور شدن. میتونی بری تو سایتشون ببینی چجوریه داستان کارشون

dr-nassermalekpour.com

سلام عزیزم من خودم اسلیو کردم ولی پیکرتراشی تجربه ندارم که بخوام دربارهش نظر بدم برای قبل عروسی هم اگر منظورت کاهش وزن و فرم گرفتن بدنه حتماً زمان کافی برای کاهش وزن و تثبیتش در نظر بگیر چون اسلیو یه جراحی لاغریه و برای نتیجه سریع قبل مراسم طراحی نشده

من خودم پیش دکتر فرزاد عبدالهیپور اسلیو کردم و از نتیجهم راضیام اگر درباره تجربه اسلیوم سؤال داشتی خوشحال میشم بگم🥰❤️

من تعریف دکتر ملک پور رو هم خیلی شنیدم اینجا هم معرفی ش کردن

pezeshk24 .com/best-sculpture-surgeon-in-tehran/

حداقل چقدر نقاهت بعد از عمل دارم و معمولا نتیجه ش کی مشخص میشه؟
مثلا 4 تا 5 ماه بعدش میتونم فعالیت داشته باشم و وزنم کم شده باشه؟

سلام عزیزم 🌸 اگه هدفت فقط اینه که قبل عروسی فرم بدنت بهتر بشه حتما اول ببین دقیقا مشکلت چیه چون اسلیو و پیکرتراشی اصلا جای هم نیستن اسلیو بیشتر برای درمان چاقی و کاهش وزن افرادیه که شرایطش رو داشته باشن نه صرفا فرمدهی بدن

من خودم اسلیو پیش دکتر هاشم آقایی انجام دادم و واقعاً از انتخابم راضیام

چیزی که خیلی برام مهم بود این بود که دکتر اصلا عجلهای برای عمل نداشت و اول شرایط بدن و مناسب بودن روش رو بررسی میکرد. توضیحاتش کامل بود و بعد عمل هم پیگیری و همراهی تیمشون برای من خیلی خوب بود😊😊

از نظر خود عمل هم تجربهم خیلی خوب بود و خداروشکر نتیجهای که میخواستم گرفتم. بیمارستان عدل تهران هم عمل کردم و از روند کار واقعا راضی بودم. اگه قصد عمل داری به نظرم فقط به خاطر عروسی عجله نکن و اول با یه جراح خوب مشورت کن ببین اصلا کدوم روش به شرایطت میخوره

اخه اسلیو و پیکر تراشی زمین تا اسمون فرق دارن اگه اضافه وزنت خیلی بالا باشه و در کل مثل من ادم چاقی باشی باید طبق تشخیص دکترت اسلیو یا بایپس کنی ، که من خودمم مهر ماه پیش برمک قلی زاده نوبت اسلیو دارم خواهرم ۵ سال پیش پیشش بایپس کرد و خیلی راضی بود ، هم خیلی خوب وزن کم کرد هم هیچ عوارضی نگرفت و وزنش برنگشت امیدوارم عمل منم همینجوری پیش بره